Zona Zona Militari
Imobile Imobile 800
Suprafețe Suprafețe 30mp - 70mp

Apartamente noi de vanzare direct de la dezvoltator, preturi incepand cu 22.500 Euro.

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Apartament 130030m2
Apartament 230042m2
Apartament 320070m2

Descriere Militari Residence

Situat pe principala artera care face legatura intre Iuliu Maniu si Chiajna ansamblul Militari Residence face parte integranta din cartierul Militari,cu o populatie preponderent activa, media de varsta fiind sub 40 ani,Militari Residence inglobeaza alaturi de cele 5000 de apartamente deja finalizate  si 800 de apartamente noi , in constructive cu termen de predare august –septembrie 2016, o multitudine de atractii si facilitati create atat pentru locuitorii ansamblului cat si pentru vizitatorii acestora cum ar fi: Piscina exterioara (cu o capacitate de 1000 de locuri), centru wellness cu bazin interior de 800 mp, club spa ,Ball room-uri, Restaurante, Pizzerie, locuri de joaca, gradinite (cea mai mare din Romania) si nu in ultimul rand 10000 mp de parcuri.

Raspunzand nevoiilor locuitorilor din Militari Residence RATB a pozitionat o statie de autobuz pentru traseele 138 si 178 in interiorul complexului care fac legatura cu km 0 al Bucurestiului.

Cele 800 de apartamente sunt grupate in blocuri cu inaltime de p+8, si cuprind o varietate mare de compartimentari,cu suprafete de la 30mp utili pana 71mp utili .Blocurile sunt dotate (in functie de numarul de apartamente pozitionate pe etaj) cu unul sau doua lifturi moderne.Apartamentele sunt finisate la cel mai inalt standard calitativ placarile sunt executate cu gresie si faianata Spania si Italia,parchetul laminat are 12 mm grosime, compartimentarile interioare ale blocurilor sunt executate cu caramida tip porotherm de 30 cm grosime peste care este aplicata o tencuiala mecanizata, tamplaria este executata pe profil Veka (Germania) 5 camere si geam termopan de tip tripan ,instalatiile sanitare si electrice folosesc ultima tehnologie disponibila.

SIGURANTA

 Locuiesti in siguranta. Accesul in cartier este securizat. Imobilele sunt proiectate sa reziste la cutremure mari.

 Copilul tau va creste intr-un mediu sanatos si sigur. Gradinita si scoala (after school) este in incinta complexului. In cartier sunt 4 locuri de joaca a cate 2000 de mp.

 ACCES RAPID LA ZONA COMERCIALA

 Cu acces rapid la mijloacele de transport in comun (linia RATB 178 si 138 intoarce in cartier, metrou la 3 statii RATB sau la 15 minute pe jos), in imediata vecinatate a parcului comercial Militari (Auchan, Mobexpert, Decathlon, Praktiker, C&A, Media Galaxy, Mc Donalds etc.) si a magazinului Metro, cartierul rezidential MILITARI RESIDENCE va ofera ocazia de a locui la inalte standarde europene si de a beneficia de toate facilitatile necesare unei familii moderne.

CALITATE

 Locuintele sunt concepute si realizate dupa standarde europene de calitate si confort in blocuri cu 8 etaje. Lifturile sunt izolate fonic de casa scarii, instalatia termica este cu PPR, etc.

VECINATATI

- Metro, Domo, Auchan, Decathlon, Humanic, C&A, Auchan
- Aqua Garden: 2 piscine exterioare, bazine pentru copii, 800 de sezlonguri.
- RATB si metrou: Linia RATB 178 si 138 in cartier, statie de metrou la 15 minute
- Scoala si gradinita: Scoala primara, gradinita cu 300 de locuri, afterschool
- Club Spa: Piscina interioara, fitness, sauna, jacuzzi, aerobic
- Spatii de socializare: Pizzeria, bar, restaurant, cofetarie.

VARIANTE DE PLATA

- credit Prima Casa
- credit ipotecar/imobiliar
- plata cash (cu un discount de 50euro/mp)

PRETURI VALABILE

-parter si etajul 7 -775 euro/mp
-etajele 1,2,3 -850 euro/mp
-etajele 4,5,6 -800 euro/mp
-etajul 8- 750 euro/mp


 

Schite