Apartamente de vanzare in Colentina Bucuresti

Cauți anunturi imobiliare de Apartamente de vanzare in Colentina Bucuresti? Vanzari apartamente in Colentina Bucuresti . Vezi pe imopedia cele mai bune anunțuri de Apartamente de vanzare in Colentina Bucuresti . Vezi si in Obor - Colentina Bucuresti Pentru alte judete vezi si Dambovita, Giurgiu, Prahova, Ialomita

Cat costa un apartament in Colentina, Bucuresti?

Pretul unui apartament in Colentina, Bucuresti costa in medie 87.000 Euro.

La ce sa fii atent cand cumperi un apartament intr-un ansamblu rezidential nou in Bucuresti?

Inainte de a cumpara un imobil nou intr-un ansamblu rezidential fii atent la: certificat de urbanism, autorizatie de constructie, cartea tehnica a imobilului, clauzele din contractul de vanzare-cumparare, termenul de finalizare, istoricul dezvoltatorului, accesibilitatea si facilitatile din proiect, materialele folosite, schita imobilului, orientarea apartamentului, zona in care este amplasat proiectul.

Care sunt actele care imi trebuiesc la cumpararea unui apartament?

Actele care trebuiesc pentru cumpararea unui apartament sunt: acte identitate vanzatori, acte proprietate bun imobil, documentatia cadastrala si incheierea de intabulare, certificat fiscal al imobilului din care sa reiasa ca este cu taxele la zi, in cazul apartamentelor aveti nevoie si de adeverința eliberata de asociația de proprietari din care sa reiasa situatia datoriilor fata de asocietie + ultima chitanta privind plata la zi a utilităților aferente imobilului.

COLENTINA - LOCALIZARE

Cartierul Colentina se află în sectorul 2 al Capitalei, în partea de nord-est a Municipiului Bucureşti. Cartierul este delimitat la nord de oraşul Voluntari, iar la sud de Piaţa Obor, fiind străbătut de râul Colentina. La est, Colentina se învecinează cu cartierul Fundeni, iar la vest cu cartierul Tei.

Istoric cartier Colentina

Numele cartierului Colentina se pare că provine de la expresia „colea-n tină", care înseamnă „aici, în noroi". Se pare că aceasta ar fi fost replica unuia dintre spătarii lui Matei Basarab atunci când domnitorul l-a întrebat unde a învins oştile Înaltei Porţi.

Pe locul unde se află în prezent cartierul Colentina era, pe vremuri, o mlaştină de noroi, care s-a transformat în mahala. Fiind încă de atunci o zonă comercială, Colentina a ajuns în perioada comunismului unul dintre cele mai aglomerate cartiere din Bucureşti.

Administraţie şi economie cartier Colentina

În cartierul Colentina predomină blocurile de zece etaje, construite în anii 70-80, dar există şi foarte multe ansambluri rezidenţiale noi dezvoltate in ultimii ani. De asemenea, în Colentina mai vezi pe alocuri case vechi.

La marginea cartierului Colentina ase află Piaţa Obor care este cea mai mare din Bucureşti. Lângă ea, s-a deschis în anul 1977 magazinul universal Bucur Obor, care, la vremea respectivă, era cel mai mare complex comercial din România. Pe şoseaua Colentina au fost inaugurate în ultimii ani mai multe centre comerciale. Este vorba despre Carrefour Colentina, Kaufland Bucur Obor, dar şi despre Europa, Niro şi Dragonul Roşu. Acestea din urmă au apărut la începutul anilor 90 şi comercializează aproape în exclusivitate marfă chinezească

Locuitorii din Colentina beneficiază de toate utilităţile necesare: apă curentă, canalizare, gaze, electricitate, telefon şi internet. Infrastructura rutieră este în stare bună.

Dacă stai în Colentina şi vrei să ajungi în altă parte a Capitalei, trebuie să te înarmezi cu răbdare. Singura staţie de metrou este cea de la Obor, şi, deşi, există o reţea bine pusă la punct a RATB (tramvaie, troleibuze, autobuze), aglomeraţia te obligă să petreci mult timp în trafic.

PROIECTE IMOBILIARE COLENTINA

Dezvoltarea imobiliară din ultimii ani nu a ocolit nici cartierul Colentina. Printre principalele ansambluri rezidențiale dezvoltate în această zonă, menționăm:

Central Park
Lakeland Residence
Rose Garden Residence Apartments
Poseidon Residence
New Colentina Residence
Colentina Tower
Roka Residence