An predare An predare Decembrie 2022
Nr camere Nr camere 1 - 3 camere
Suprafata Suprafata 37 mp - 137 mp
Pret Pret 41.900 - 158.900 Euro

Descriere New Colentina Residence

New Colentina Residence este un nou proiect rezidenţial, situat într-un zonă liniştită a Bucureştiului, între Parcul Plumbuita şi râul Colentina, cu acces la două mari artere de circulaţie, şoseaua Colentina şi şoseaua Fundeni.

Lucrările de construcţie au început la finalul anului 2020 şi au termen de finalizare sfarsitul anului 2022.

APARTAMENTE NOI ÎN INIMA UNUI VECHI CARTIER

În New Colentina Residence veţi găsi apartamente cu o bună împărţire, bine echilibrate şi luminoase, de la studio-uri pe două niveluri aflate la parter, până la apartamente cu trei camere plus terase spectaculoase, la ultimele etaje.

Imobilul are un regim final de înălţime S+DS+P+7-8R şi ofera o gamă largă de apartamente ce cuprinde de la studio-uri până la apartamente cu trei dormitoare. În plus, vă oferim duplex-uri cu terase spaţioase. Fiecare apartament are fie balcon, fie terasă. La subsol şi în curte se găsesc locurile de parcare şi boxe, iar accesul la etaj se va face cu 2 lifturi.

Structura de rezistenţă este din beton armat, formată dintr-un un sistem mixt de cadre şi diafragme din beton armat. Pereţii exteriori sunt realizaţi din cărămidă Porotherm, ce conferă un confort termic superior, îmbunătăţit prin placarea cu sistem termoizolant de faţadă şi tencuială decorativă cu proprietăţi hidrofuge.

Pentru izolare fonică, pereţii de separare între apartamente cât şi cei de compartimentare din apartamente sunt realizaţi din cărămidă.

Finisaje şi dotări

Proiectul are o suprafaţă construită desfăşurată de cca. 6.700 mp. Nivelul de înălţime este S+P+6E+7-8 R.

Imobilul are structura de rezistenţă (radier general, stâlpi, diafragme, planşee dală groasă) din beton armat, închiderile exterioare din cărămidă eficientă de 25 cm, compartimentările interioare din cărămidă eficientă 15/20/25 cm.

Blocul va fi deservit de 2 lifturi electrice. Holurile şi spaţiile comune vor fi placate cu piatră naturală.

Blocul este izolat cu termosistem, şapă aplicată la pardoselile interioare, tencuielile interioare mecanizate.

Parcările sunt disponibile atât în interior, cât şi în curtea imobilului. Preţurile parcărilor începe de la 7.500 euro + TVA.

Accesul în imobil va fi securizat.

Procedura de achiziţie se desfăşoară astfel:

-Verificare disponibilitate apartament solicitat.
-Rezervare cu plată avans 1000 euro, la semnare - perioada de valabilitate este de 1 săptămână de la semnarea acesteia.
-Semnare antecontract de vânzare-cumpărare în faţa notarului, urmată de plată avans (din care se scade valoarea taxei de rezervare).

Pentru mai multe detalii ne putem întâlni, la noi, la biroul de vanzari de la locatie din strada Rascoala 1907, 9B, sector 2.

Facilități

Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Acces securizat Acces securizat
Lift Lift
Interfon Interfon

Schite

Localizare

Str. Rascoala 1907 nr. 9B, Bucuresti

Dezvoltator

New Development Residences este un dezvoltator imobiliar dinamic în portofoliul căruia se regăsesc diverse proiecte rezidenţiale în Bucureşti şi în judeţul Ilfov, finalizate, în curs de edificare sau în stadiul de proiect. De la clădiri cu 11 etaje până la cartiere rezidenţiale cu vile cu un singur etaj, vă oferim o gamă largă de locuinţe moderne şi atractive cu preţuri competitive.

Compania tocmai a finalizat, în termenul stabilit la contractarea cu beneficiarii cumpărători, un imobil de locuinţe situate în sectorul 1 cu nivel de înălţime 2S+P+11e - Casa Presei Residence cu o suprafaţă construită desfăşurată de 12.000 mp, şi sunt în stadiu de execuţie cu un proiect de 12 vile în Mogoşoaia - New Mogoşoaia Residence.

Indiferent de sfera de aplicare, rămânem mereu implicaţi în toate aspectele procesului de dezvoltare de la concepţie până la implementare.

Aruncaţi o privire la unele dintre proiectele noastre recente şi luaţi legătura cu noi pentru mai multe informaţii.

Ești interesat?