An Predare An Predare Finalizat
Nr Camere Nr Camere 1-4
Suprafete Suprafete 40 - 120 mp
Obor - Colentina Zona Obor - Colentina

Descriere Piersicului Residence

Piersicului Residence reprezintă o investiție in valoare de aproximativ 2 de milioane de euro, venind in completarea altor proiecte imobiliare dezvoltate atat in Bucuresti dar si in Ilfov. Piersicului Residence este primul proiect rezidențial din zona ce va avea un spatiu verde exclusiv pentru locatarii sai, dotat si organizat asa cum vor decide acestia.
Dezvolatorii proiectului Piersicului Residence și-au dorit crearea unui nou standard locativ și au in plan să devină în scurt timp, prin proiectele dezvoltate, un punct de referință pentru piața imobiliară din zona.
Piericului Residence este situat la granita dintre sectorul 2 si Judetul Ilfov si are o suprafață totală de 801,85 metri pătrați construiți. Acesta include 1 clădire de locuințe în regim de înălțime D+P+2E+M, cu un număr total de 42 de apartamente cu una, două și trei camere, 1 spatiu commercial stradal, un numar de 10 parcari subterane, 40 parcari supraterane, 18 de boxe aflate la demisol
Apartamentele au suprafețe construite totale începând de la 40 mp pentru o garsonieră și ajung până la 120 mp pentru apartamentele cu patru camere.

Facilități

Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Restaurant Restaurant
Stație STB în ansamblu Stație STB în ansamblu
Supermarketuri Supermarketuri

Localizare

În imediata vecinatate a Piersicului Residence regăsești centrele comerciale Kaufland, Carrefour, Cora, Metro și Jumbo Voluntari. Pe Soseaua Fundeni ai acces la Lidl (1 minut) și Mega Mall (5 minute), complexul comercial Dragonul Rosu, iar la cateva minute se regaseste iesirea la autostrada A3.
În ceea ce privește mijloacele de transport, spre Piersicului Residence vă puteți deplasa cu urmatoarele linii:
Metrou:
Cea mai apropiata stație de metrou de Piersicului Residence este Costin Georgian.  Pe linia rosie ajungeți în doar 10 minute în centrul capitalei (Statia Unirii) sau in 20 de minute în nordul acesteia (Statia Pipera).
Autobuze:
Autobuzul 343 opreste si intoarce în fața proiectului Piersicului Residence (traseu: Piata Dorobanti – Piersicului Residence);
În zona circula autobuzele: 182, 253, 182, 282, R01, N101

Str. Piersicului Nr. 5, Bucuresti.

Ești interesat?
Piersicului Residence

Piersicului Residence

Share Share