185.000 €

Tip proprietate Casă
Camere 4
Băi + Gr. sanitare 1
An construcție 1910
Suprafața utilă 100 m2
Suprafață teren 195 m2
Teren liber(curte) -
Deschidere -

Descriere

Casa 4 camere spatioasa in Cartierul Cotroceni, unul din cele mai frumoase si linistite cartiere ale Capitalei.
Este un imobil trainic, camere sunt mari, spatioase si dormitoare decente ca suprafata. In ordinea marimii cel mai mic dormitor are 13mp apoi un al doilea dormitor il avem de 15 mp iar cel mare are 20mp iar salonul are 32 mp, salonul nu este fantastic de mare dar sa nu uitam ca acest imobil a fost construit la inceputul anilor 1900, cu tehnologia si standardele de atunci rezistand mai multor cutremure si mai multor locatari. Dispune si de o pivnita situata sub bucatarie, cu acces din bucatarie, care a preluat si caracterul unei camere tehnice, aici fiind montata centrala termica pe gaz Immergas , caloriferele sunt model mai vechi dar timpul a demonstrat ca sunt si cele mai fiabile functionand foarte bine. Inaltimea camerelor este in jur de 3 metri, chiar peste, pereti sunt grosi, din caramida, iar podul este inalt, circulabil, se poate mansarda dupa efectuarea unei expertize

Casa 4 camere spatioasa in Cartierul Cotroceni, unul din cele mai frumoase si linistite cartiere ale Capitalei.
Este un imobil trainic, camere sunt mari, spatioase si dormitoare decente ca suprafata. In ordinea marimii cel mai mic dormitor are 13mp apoi un al doilea dormitor il avem de 15 mp iar cel mare are 20mp iar salonul are 32 mp, salonul nu este fantastic de mare dar sa nu uitam ca acest imobil a fost construit la inceputul anilor 1900, cu tehnologia si standardele de atunci rezistand mai multor cutremure si mai multor locatari. Dispune si de o pivnita situata sub bucatarie, cu acces din bucatarie, care a preluat si caracterul unei camere tehnice, aici fiind montata centrala termica pe gaz Immergas , caloriferele sunt model mai vechi dar timpul a demonstrat ca sunt si cele mai fiabile functionand foarte bine. Inaltimea camerelor este in jur de 3 metri, chiar peste, pereti sunt grosi, din caramida, iar podul este inalt, circulabil, se poate mansarda dupa efectuarea unei expertize tehnice aferente. Casa este situata in partea din spate a curtii in care mai sunt proprietari, curtea este comuna, dar nu sunt lucruri personale in curte, oamenii sunt de buna factura si s-a coabitat in liniste si armonie vreme de multe decenii in aceaste case. Imobilul este amplasat in apropiere de Piata Cotroceni, la mica distanta de Biserica Elefterie, Metrou Eroilor, Gradina Botanica, Casa Radio, Opera, Cismigiu. Motivul pentru care se vinde la acest pret este acela ca actualii proprietari nu vor sa cosmetizeze absolut nimic, vor transparenta totala astfel incat noul proprietar sa fie constient de ceea ce trebuie reparat si sa se bucure de proprietate pe deplin personalizand-o dupa gustul sau, radand grandoarea pe care o merita acestui imobil.
Casa se preda cum se vede in video 360 cu exceptia tablourilor care au valoare sentimentala pentru proprietari. Avand in vedere ca acest imobil se poate mansarda deoarece in 2021 nu putem spune ca nu gasim solutii tehnice pentru acest demers, obtinandu-se astfel fara demersuri deosebite inca cel putin 60 mp suprafata utila, casa putand astfel avea functiune si de birou si de locuit simultan. Pretul este foarte bun si proprietatea se poate considera o oportunitate pentru achizitie. Pentru vizionari si detalii suplimentare nu ezitati sa ma contactati, Daniel - Dumitru Duta - Apulum94.

Localizare

Informații utile

Zona Cotroceni
Gr. sanitare 1
Suprafața construită (desfășurată) 112 m2
Tip proprietate Casă
Camere 4
An construcție 1910
Suprafața utilă 100 m2
Suprafață teren 195 m2
Finisaje/Utilităţi
Calorifere aluminiu, Parchet, Gresie, Faianta
Info imobil
Centrala proprie a apartamentului
Vecinătăţi
parc, scoala, magazine
Acte
Poseda numar cadastral
Destinații
Rezidenta, birou

Video

Ultima actualizare: 16 iulie 2021
Ești interesat?