320.000 €
Tip proprietate Vilă P+1
Camere 6
Băi + Gr. sanitare 3
An construcție 1938
Suprafața utilă 128 m2
Suprafață teren 130 m2
Teren liber(curte) -
Deschidere -

Descriere

Un amplasament ideal, in plin centru al orasului, va propun spre cumparare un frumos imobil situat vav de fosta fabrica de ciocolata Excelent, intre Palatul Parlamentului si Parcul Carol, la 5 minute de Piata Unirii. Imobilul este placut compartimentat cu 6 camere frumoase dispuse pe cele trei nivele ale vilei, astfel la demisol avem bucatarie, dinning si o camera, la parter avem alte doua camere baie si doua holuri si la etaj 3 camere, o a doua bucatarie si alte doua bai si holuri. Suprafata utila a vilei este de 128 mp utili, cu 25mp la Demisol, 45mp la Parter si 58 mp la etaj. Curte libera avem 50mp, unde este amenajata si o zona de grill, avem trasa si apa pentru udat plantele si avem un Gutui care asigura umbra pentru locurile de parcare din fata casei; front stradal avem 12ml. Casa este ingrijita, zidaria este din caramida, structura pe cadre de beton armat, peretii sunt grosi si casa este calduroasa, incalzirea este asigurata de o centrala termica puternica cu vas de

Un amplasament ideal, in plin centru al orasului, va propun spre cumparare un frumos imobil situat vav de fosta fabrica de ciocolata Excelent, intre Palatul Parlamentului si Parcul Carol, la 5 minute de Piata Unirii. Imobilul este placut compartimentat cu 6 camere frumoase dispuse pe cele trei nivele ale vilei, astfel la demisol avem bucatarie, dinning si o camera, la parter avem alte doua camere baie si doua holuri si la etaj 3 camere, o a doua bucatarie si alte doua bai si holuri. Suprafata utila a vilei este de 128 mp utili, cu 25mp la Demisol, 45mp la Parter si 58 mp la etaj. Curte libera avem 50mp, unde este amenajata si o zona de grill, avem trasa si apa pentru udat plantele si avem un Gutui care asigura umbra pentru locurile de parcare din fata casei; front stradal avem 12ml. Casa este ingrijita, zidaria este din caramida, structura pe cadre de beton armat, peretii sunt grosi si casa este calduroasa, incalzirea este asigurata de o centrala termica puternica cu vas de expansiune si un boiler de aproximativ 100 de litri care in caz de necesitate ce asigura necesarul de apa calda menajera. Casa are si dependinte si zone de depozitare, este perfecta pentru un trai comod si placut in inima orasului. De aici ajungi oriunde destul de repede.
Desi ne aflam la 5 minute de Palatul Parlamentului si 10 minute de Bulevardul Unirii si avem acces facil spre mai multe cartiere -Piata Unirii, Patriarhie, Tineretului, Eroii Revolutiei, 13 Septembrie, Panduri casa este inconjurata de o liniste foarte placuta. Este practic cumva o imagine transpusa dintr-un univers paralel , atemporal. Printre caracteristicile care redau unicitatea acestui imobil mentionez faptul ca face parte din aceeeasi clasa de imobile cu cele intalnite in cartierele selecte ale orasului, avem alaturi case stil Brancovenesc dar si Serena Apartments finalizat la standarde hy class acum cativa ani, la poarta este un gutui pe rod de ofera umbra, aer proaspat si o temperatura mai placuta. Nu e zgomot desi suntem la 2 minute de Liberty Mall si 1 minut de Blvd Regia Maria. Pe o raza de 300 ml avem Fabrica de Ciocolata Kandia, Gradinita Ana Lugojana, Sectia 18 Politie, Primaria Sector 5 si Consiliul Local S5, Colegiul Economic Viilor, Academia Tehnica Ferdinand I, agentii de turism, magazine. Avem deasemenea si posibilitatea de a parca in fata casei 2 masini.
Va asteptam la vizionari. Dumitru Duta, Apulum94. Facilitam obtinerea de creditare in vederea achizitionarii imobilului.

Localizare

Informații utile

Zona Parcul Carol
Gr. sanitare 3
Suprafața construită (desfășurată) 155 m2
Tip proprietate Vilă P+1
Camere 6
An construcție 1938
Suprafața utilă 128 m2
Suprafață teren 130 m2
Finisaje/Utilităţi
Calorifere aluminiu, Geamuri termopan, Parchet, Gresie, Faianta
Info imobil
Centrala proprie a apartamentului
Vecinătăţi
parc, lac, scoala, magazine
Acte
Poseda numar cadastral
Destinații
Rezidenta, comercial, birou

Video

Ultima actualizare: 16 august 2022
Ești interesat?