276.000 €

Tip proprietate Casă
Camere 5
Băi + Gr. sanitare 3
An construcție 2014
Suprafața utilă 180 m2
Suprafață teren 425 m2
Teren liber(curte) 325 m2
Deschidere 17 m2

Descriere

Va propunem spre achizitie un Camin deosebit un loc in care te simti cu adevarat ACASA ! Vila are un design modern si fost reamenajata integral in 2014-2015 sub atenta supraveghere a Proprietarului cu finisaje premium ( constructia initiala era din 2007).Pentru finisaje s-au folosit materiale de calitate superioara iar instalatiile si baile sunt din gama PREMIUM - Lux.
Vila dispune de 6 camere amplasate pe Parter + 2 nivele , cu o terasa superba amplasata la ultimul etaj. Ea poate fi folosita atat unitar de catre o singura familie sau de catre doua familii existand amenajate 2 bucatarii ( un apartament dispus pe parter si un apartament dispus pe doua nivele ).
Curtea ofera o zona de relaxare cu un foisor amenajat si dispune de sistem automatizat de irigare a gradinii.
Daca va doriti confortul unei case in care sa te simti cu adevarat ACASA , va asteptam la o vizionare!

Localizare

Informații utile

Zona Otopeni
Nr. dormitoare 3
Băi 3
Nr. terase 3
Suprafața construită (desfășurată) 310 m2
Tip proprietate Casă
Camere 5
An construcție 2014
Suprafața utilă 180 m2
Suprafață teren 425 m2
Teren liber(curte) 325 m2
Deschidere 17 m2
Finisaje/Utilităţi
Finisaje: parchet masiv, Gresie, Granit, Faianta, Geamuri termoizolante - lemn, Calorifere otel, Aplice, Lustre, Travertin, Dotari: aer conditionat, Usa antiefractie, Rulouri electrice
Info imobil
Stil mobilier: modern, Stare interior: in stare foarte buna, Bucatarie: modern mobilata, Echipata, Inchisa, Compartimentare: decomandat, Usi interior: mdf, Acces stradal, Strazi limitrofe: amenajate, Orientari: sud - vest, Vedere: vedere mixta
Vecinătăţi
gradinita, parc, aeroport
Acte
Acte de proprietate: contract vanzare cumparare, Forma titlului de proprietate: persoana fizica
Alte suprafețe
AMPRENTA CLADIRE: 100 mp,D - DESCHIDERE: 17 mp,STU - SUPRAFATA TOTALA UTILA: 255 mp,Va propunem spre achizitie un Camin deosebit un loc in care te simti cu adevarat ACASA ! Vila are un design modern si fost reamenajata integral in 2014-2015 sub atenta supraveghere a Proprietarului cu finisaje premium ( constructia initiala era din 2007).Pentru finisaje s-au folosit materiale de calitate superioara iar instalatiile si baile sunt din gama PREMIUM - Lux. Vila dispune de 6 camere amplasate pe Parter + 2 nivele , cu o terasa superba amplasata la ultimul etaj. Ea poate fi folosita atat unitar de catre o singura familie sau de catre doua familii existand amenajate 2 bucatarii ( un apartament dispus pe parter si un apartament dispus pe doua nivele ). Curtea ofera o zona de relaxare cu un foisor amenajat si dispune de sistem automatizat de irigare a gradinii. Daca va doriti confortul unei case in care sa te simti cu adevarat ACASA , va asteptam la o vizionare!
Destinații
Destinatii: rezidenta
Ultima actualizare: 24 septembrie 2021
Ești interesat?