695.000 €
Tip proprietate Vilă S+P+1
Camere 7
Băi + Gr. sanitare 4
An construcție 2005
Suprafața utilă 230 m2
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -
Deschidere 30 m2

Descriere

Cod anunt: CP1323896

O proprietate “unica”. Pare, la prima vedere, acelasi cliseu, uzat deja prin folosirea in descrierea multor imobile in cautare de noi proprietari.

In cazul de fata, va supun atentiei o oaza de liniste si lux autentic, fara sclipiri care sa orbeasca privitorul. Aflat la numai cativa pasi de Soseaua Unirii si zona centrala din Corbeanca, ne retragem pe maul lacului catre intimitatea oferita de un spatiu de aproximativ 1.400 de metri patrati, marginiti de lac pe 40 de metri si unde urmatorul vecin este foarte greu accesibil ochiului. Terenul este perfect proportionat, astfel incat din niciun punct al traseului cotidian prin curte, nu esti ingradit de limita proprietatii. Inca de la poarta, vegetatia matura si variata te intampina, urmand a-ti dezvalui, pe rand, pe masura ce patrunzi catre interiorul curtii, spre pontonul de pe lac, piscina cu dimensiuni considerabile, cu o adancime maxima de aproximativ 3.5 metri, locuri de odihna, bucataria de vara complet

Cod anunt: CP1323896

O proprietate “unica”. Pare, la prima vedere, acelasi cliseu, uzat deja prin folosirea in descrierea multor imobile in cautare de noi proprietari.

In cazul de fata, va supun atentiei o oaza de liniste si lux autentic, fara sclipiri care sa orbeasca privitorul. Aflat la numai cativa pasi de Soseaua Unirii si zona centrala din Corbeanca, ne retragem pe maul lacului catre intimitatea oferita de un spatiu de aproximativ 1.400 de metri patrati, marginiti de lac pe 40 de metri si unde urmatorul vecin este foarte greu accesibil ochiului. Terenul este perfect proportionat, astfel incat din niciun punct al traseului cotidian prin curte, nu esti ingradit de limita proprietatii. Inca de la poarta, vegetatia matura si variata te intampina, urmand a-ti dezvalui, pe rand, pe masura ce patrunzi catre interiorul curtii, spre pontonul de pe lac, piscina cu dimensiuni considerabile, cu o adancime maxima de aproximativ 3.5 metri, locuri de odihna, bucataria de vara complet accesorizata (care dispune si de un grup sanitar exterior cu toaleta si dus). Printre brazi inalti, salcii batrane, mesteceni maturi, pomi fructiferi si diversi arbusti ornamentali, piscina deosebit de generoasa, aproape ca nu isi arata adevaratele dimensiuni. Intretinerea vegetatiei abundente este asigurata de un sistem de irigatie automat, care poate fi programat, in functie de necesitati.

Pentru confortul proprietarilor si oaspetilor, curtea poate gazdui pana la 5 masini, atat in garajul proprietatii, cat si in vecinatatea acestuia.

Ramanand in spatiul exterior, trebuie mentionat ca piscina este intretinuta printr-un filtru ecologic pe baza de nisip, iar calitatea si claritatea apei este mentinuta prin oxigenare (nefiind adaugat clor). Alimentarea cu apa a proprietatii este asigurata de putul propriu, cu o adancime de aproximativ 80 de metri, calitatea apei fiind in parametri de apa potabila. Canalizarea este realizata prin fosa septica propie, cu o capacitate considerabila, nefiind necesara igienizarea acesteia decat o data la cativa ani, in regim de locuinta permanenta.

Curtea este iluminata integral, prin corpuri de iluminat exterioare, pe baza de senzori fotosensibili. De asemenea, pe timpul noptii, piscina cu iluminare proprie, creeaza o atmosfera desprinsa din imaginile unei destinatii exotice de lux.

Construita in intregime din piatra, bucataria de vara (utilata cu plita alimentata cu gaz si cuptor electric), cu posibilitatea izolarii pe timpul ierii cu prelate, adaposteste si gratarul din caramida, creand un ambient perfect pentru orice anotimp.

Urmarind aleea de la intrarea in curte, bordata de corcodusi roz, ne indreptam catre “personajul principal” al acestei proprietati, casa. Aceasta constructie, initiata in jurul anului 1996, a atras atentia, in anul 2005, a unui architect ce locuia impreuna cu familia, la acea vreme, in piata Charles de Gaulle dintr-un Bucuresti deja prea aglomerat, si care a fost imediat subjug

Va astept cu drag.
Ultima consolidare: 2006
Descriere băi:Geam la baie
Descriere parcări:Parcare deschisă

Localizare

Informații utile

Zona Corbeanca
Nr. dormitoare 3
Băi 3
Gr. sanitare 1
Nr. terase 3
Parcare 4
Suprafața construită (desfășurată) 284 m2
Tip proprietate Vilă S+P+1
Camere 7
An construcție 2005
Suprafața utilă 230 m2
Deschidere 30 m2
Finisaje/Utilităţi
Finisaje: parchet laminat, Dusumea lemn, Gresie, Vopsea lavabila, Faianta, Geamuri termoizolante - pvc, Geamuri termoizolante - aluminium, Calorifere fonta; ferestre care se deschid, Dotari: scara interioara, Sistem de alarma, Interfon, Senzor pentru incendii, Iluminat exterior, Spatiu agrement, Wireless, Barbecue in gradina; irigații, Cabină de duș, Cadă, Duș exterior, Șemineu, Acoperiș, Telecomandă poartă acces auto
Info imobil
Mobilat: semi-mobilat, Stare interior: finisat clasic, Magazie, Bucatarie: deschisa separata, Hota, Usi interior: lemn masiv, Proprietarul plateste: telefon, Cablu tv, Curte: individuala, Gradina, Piscina: individuala, Exterioara, Stadiu constructie: finalizat, Izolatie interioara: polistiren extrudat, Acoperis: tigla ceramica, Confort: i, Structura: caramida, Fatada: piatra naturala, Tip vila: individuala, Strazi limitrofe: asfaltate, Vedere: vedere la lac
Vecinătăţi
transport public; scoala nr.1, lidl, mega image, primaria corbeanca.
Alte suprafețe
AMPRENTA CLADIRE: 171 mp,D - DESCHIDERE: 30 mp,SUPRAFAȚĂ TERASE/BALCOANE: 40.23 mp

Fotografii 360°

Ultima actualizare: 20 iunie 2022
Ești interesat?