147.000 €
Tip proprietate Vilă P+1
Camere 4
Băi + Gr. sanitare 3
An construcție 2010
Suprafața utilă 147 m2
Suprafață teren 368 m2
Teren liber(curte) -
Deschidere -

Descriere

Vila la 10 minute de Bucuresti, localitatea 1 Decembrie, in centrul localitatii cu acces facil la centre comerciale si la toate utilitatile zonei (apa, gaz, curent,curent trifazic, canalizare).
Casa a fost construita in 2010 (structura si acoperisul) si finalizata in 2022 pe un teren de 368 mp cu un front stradal de 19mp, imobilul dispune de un memoriu tehnic in care sunt trecute mai multe specificatii tehnice, fundatia este turnata cu beton de cifa cu elefant de la Lafarge cu probe de ciment si facturi aferente, s-a folosit fier de 14 la fundatie, la stalpi si la placa, placa este de 14cm grosime si planseul este armat cu cate doua plase de 10 suprapuse, o casa solida, este o casa facuta de proprietar pentru proprietar. Nu este o casa facuta pentru vanzare. Zidaria a fost realizata cu BCA pentru o mai buna planeitate si pentru usurinta in realizarea zidariei. Peretii sunt grosi si casa este izolata, in momentul de fata temperatura din casa se pastraza in conditii optime atat vara

Vila la 10 minute de Bucuresti, localitatea 1 Decembrie, in centrul localitatii cu acces facil la centre comerciale si la toate utilitatile zonei (apa, gaz, curent,curent trifazic, canalizare).
Casa a fost construita in 2010 (structura si acoperisul) si finalizata in 2022 pe un teren de 368 mp cu un front stradal de 19mp, imobilul dispune de un memoriu tehnic in care sunt trecute mai multe specificatii tehnice, fundatia este turnata cu beton de cifa cu elefant de la Lafarge cu probe de ciment si facturi aferente, s-a folosit fier de 14 la fundatie, la stalpi si la placa, placa este de 14cm grosime si planseul este armat cu cate doua plase de 10 suprapuse, o casa solida, este o casa facuta de proprietar pentru proprietar. Nu este o casa facuta pentru vanzare. Zidaria a fost realizata cu BCA pentru o mai buna planeitate si pentru usurinta in realizarea zidariei. Peretii sunt grosi si casa este izolata, in momentul de fata temperatura din casa se pastraza in conditii optime atat vara cand este racoare (proprietarii dorm inveliti pe timp de vara) cat si iarna cand temperatura din casa este optima si asta fara costuri suplimentare cu o factura la gaz care nu a depasit 700 de lei pe luna la o suprafata utila de aproape 150mp.
Compartimentarea este foarte buna, parterul surprinde placut prin spatiile mari si configurarea acestora, la intrare ne bucuram de un living spatios de aproximativ 40mp din care avem acces la o camera spatioasa care acum are rol de dormitor de oaspeti insa se preteaza si pentru un birou, sala de sport. etc, tot din living avem acces si la bucatarie care deasemenea surprinde prin suprafata, bucataria are in jur de 20-25mp si este deservita de o camara dispusa pe toata lungimea de aproximatin 5mp, o camara cu rafturi pentru depozitare si aerisire, bucataria ofera posibilitatea de a iesi pe terasa din spatele casei unde avem deasemenea posibilitatea unei zone de socializare si acces la magazia de unelte si scule situata langa casa deasemenea, care se poate folosi si pentru depozitare sau pentru diverse activitati. Revenim in living de unde avem acces si la camera tehnica unde regasim o centrala termica de 24kw prin condensatie cu instalatie pe cupru, langa camera tehnica avem scara care urca la etaj si langa scara avem baia de la parter, buna ca suprafata, cu acces facil pentru orice persoana si cu aerisire. La etaj avem deasupra baii de la parter cum este si normal un alt grup sanitar in care nu au fost montate lavoarul si closetul deoarece in momentul de fata casa are doar doi locatari si cele doua bai functionale sunt suficiente, tot aici la partea de etaj avem si un dormitor, nu foarte generos ca spatiu dar perfect pentru o camera de copil sau de oaspeti, intre acest dormitor si baia de langa scara avem un hol care duce pe balcon, balcon care ofera o priveliste placuta spre partea din fata a casei, tot la etaj avem si dormitorul matrimonial de peste 20-25mp, cu baie proprie si cu acces la un al doilea balcon cu vedere spre partea de gradini din spatele casei.
Curtea este frumos amenajata cu plante de toate felurile, unele cu proprietati medicinale chiar, in general vegetatie matura, ingrijita cu mult drag de actualii proprietari.
Casa este anvelopata la exterior cu polistiren de 10 dar si la interior pe tavan (cu rol termic dar si fonic). Este tras si curentul trifazic, astfel in situatia in care pretul gazului o ia razna avem aici optiune si pentru o centrala pe curent electric. Exista si fantana in curte pentru apa menajera si pentru udat plantele, pe latura din dreapta a casei cum o privim este amenajat un garaj si se are in vedere si amenajarea unei zone de gratar.
Zona este extrem de placuta, linistita, ferita de zgomot, cu acces extrem de facil in Bucuresti, cu raul Arges la 5 minute, cu padure in apropiere, Parcul Natural Comana la mica distanta, pentru impatimitii de Bulgaria, Grecia, Turcia, este practit la 2 pasi de vama Giurgiu-Russe, la 30 de minute de Dunare. In localitate sunt mai multe restaurante, centre comerciale (Profi, Lidl), ansambluri rezidentiale cu case insiruite. Sunt perspective frumoase si casa va asteapta sa veniti in caminul de care aveti nevoie.
Documentele sunt pregatite si casa isi asteapta un cumparator, se accepta si credit ipotecar. Daca intentionati sa cereti informatii sau chiar o vizionare a imobilului nu ezitati, Dumitru Daniel, Apulum94

Localizare

Informații utile

Zona 1 Decembrie
Gr. sanitare 3
Nr. balcoane 2
Suprafața construită (desfășurată) 210 m2
Tip proprietate Vilă P+1
Camere 4
An construcție 2010
Suprafața utilă 147 m2
Suprafață teren 368 m2
   
Finisaje/Utilităţi
Calorifere aluminiu, Geamuri termopan
Info imobil
Centrala proprie a apartamentului
Vecinătăţi
parc, padure, magazine
Acte
Poseda numar cadastral
Destinații
Rezidenta, comercial, birou

Video

Ultima actualizare: 25 iulie 2022
Ești interesat?