158.000 €
Tip proprietate Casă
Camere 3
Băi + Gr. sanitare 2
An construcție 2023
Suprafața utilă 86 mp
Suprafață teren 500 mp
Teren liber(curte) 400 mp
Deschidere -

Descriere

Vila individuala construita pe un teren de 421 mp (sau 487 mp), in Balotesti, la mica distanta de mijloace de transport in comun, magazine, scoli, gradinite, cu acces pe strada asfaltata, publica, intr-un cartier nou al localitatii. Beneficiaza de toate utilitatile: gaz, apa, canal, curent electric. Este inconjurata de constructii noi locuite in buna parte de tineri. In apropiere este un parc si loc de joaca pentru cei mici.

MOBILARE DEMONSTRATIVA!

Casa are la intrare un hol generos din care se intra atat in living si in bucataria stil american dar si in zona de odihna a familiei ( cele doua dormitoare deservite de 2 bai si un dresing) Casa are o terasa acoperita de aproape 24 mp.

Se poate achizitiona una din cele 2 variante: varianta cu terasa atasata si cu usa de iesire pe terasa la living sau varianta fara terasa si cu usi atat la living cat si la bucatarie Aceasta varianta are un foisor de 16 mp.

Localizare

Informații utile

Zona Balotesti
Nr. dormitoare 2
Băi 2
Nr. terase 1
Parcare 3
Suprafața construită (desfășurată) 105 mp
Tip proprietate Casă
Camere 3
An construcție 2023
Suprafața utilă 86 mp
Suprafață teren 500 mp
Teren liber(curte) 400 mp
Finisaje/Utilităţi
Finisaje: parchet laminat, Gresie, Faianta, Geamuri termoizolante - pvc, Dotari: gard inalt, Foisor in gradina
Info imobil
Mobilat: nemobilat, Stare interior: nou, Bucatarie: deschisa inclusa in living, Compartimentare: decomandat, Usi interior: mdf, Camere speciale: camere speciale: veranda deschisa, Vestibul, Vizionari: imobil liber, Curte: individuala, Vechime imobil: nou, Stadiu constructie: finalizat, Stare imobil: exceptionala, Pereti exteriori: caramida, Pereti interiori: caramida, Fatada: vopsea decorativa, Acoperis: tigla metalica, Structura: caramida, Cadre, Izolatie exterioara: polistiren expandat si grafitat, Plansee: beton armat, Tip vila: individuala, Fundatie: cu ziduri (beton turnat), Acces: acces stradal, Strazi limitrofe: amenajate, Proprietate publica, 2 benzi, Orientari: sud - est, Vedere: vedere mixta
Alte informatii
Detalii localizare:Zona foarte usor accesibila prin trei cai: DN1, A3, Bucuresti-Pipera-Tunari-Dimieni-Balotesti.
In acrteier sunt 3 gradinite, sala de gym, magazin, restaurant, parc si loc de joaca pentru copii, statii de autobuz si maxi-taxi. Cartierul este linistit si civilizat.
Vecinătăţi
magazine, gradinita, scoala, transport public, drum judetean, autostrada, restaurant, loc de joaca, microbuz
Acte
Acte de proprietate: intabulare, Rol fiscal, Proces verbal de receptie, Autorizatie de constructie, Carte funciara, Certificat de urbanism, Interdictii: fara sarcini, Forma titlului de proprietate: persoana juridica
Alte suprafețe
AMPRENTA CLADIRE: 124 mp,STU - SUPRAFAȚA TOTALĂ UTILĂ: 86 mp,SUPRAFAȚĂ TERASE/BALCOANE: 24 mp,Casa are la intrare un hol generos din care se intra atat in in living si in bucataria stil american dar si in zona de odihna a familiei ( cele doua dormitoare deservite de 2 bai si un dresing) Casa are o debara generoasa si o terasa acoperita de aproape 24 mp. Podul este inalt si are acces pe scara retractabila. Plafonul este termoizolat cu celuloza si poate fi folosit pentru depozitare. Se poate achizitiona una din cele 2 variante: varianta cu terasa atasata si cu usa de iesire pe terasa din living sau varianta fara terasa si cu usi atat la living cat si la bucatarie.
Destinații
Destinatii: rezidenta, birou, comercial, showroom, de vacanta
Ultima actualizare: 10 April 2024
Ești interesat?