220.000 €
Tip proprietate Teren Intravilan
Regim agricol -
Suprafața totală 1055 mp
Deschidere (front stradal) -

Descriere

Teren în apropiere de polii de atracție ai zonei (Jumbo, Metro, Auchan, Parcul Tudor Arghezii, Lidl și Kaufland) ale căror locații se văd cu ochii liberi de la teren și distanțele până la ele se străbat în câteva minute pe jos. Alte beneficii ale zonei sunt generate de apropierea de serviciile medicale (avem 4 spitale mari la nici 10 minute - Budimex, Bagdasar-Arseni, Sfantul Luca, Sfantul Ioan dar si clinici private în proximitate) si de instituțiile de învățământ din zona Berceni (Școlile- Avram Iancu, Emil Racoviță, Eremia Grigorescu, Ionel Teodoreanu, 108, 119, 129, 165, 189, Grădinițe - Floare Albastră, Mica Sirenă, Micii Magicieni, Liceul Octav Onicescu, Facultatea Spiru Haret și altele). Zona cunoaște o dezvoltare sănătoasă și oamenii din zonă sunt de bună factură, mult tineret, profesioniști din diverse domenii, expați, foarte multe familii tinere, practic suntem în inima vibrantă a celui mai tânăr cartier din București la câteva

Teren în apropiere de polii de atracție ai zonei (Jumbo, Metro, Auchan, Parcul Tudor Arghezii, Lidl și Kaufland) ale căror locații se văd cu ochii liberi de la teren și distanțele până la ele se străbat în câteva minute pe jos. Alte beneficii ale zonei sunt generate de apropierea de serviciile medicale (avem 4 spitale mari la nici 10 minute - Budimex, Bagdasar-Arseni, Sfantul Luca, Sfantul Ioan dar si clinici private în proximitate) si de instituțiile de învățământ din zona Berceni (Școlile- Avram Iancu, Emil Racoviță, Eremia Grigorescu, Ionel Teodoreanu, 108, 119, 129, 165, 189, Grădinițe - Floare Albastră, Mica Sirenă, Micii Magicieni, Liceul Octav Onicescu, Facultatea Spiru Haret și altele). Zona cunoaște o dezvoltare sănătoasă și oamenii din zonă sunt de bună factură, mult tineret, profesioniști din diverse domenii, expați, foarte multe familii tinere, practic suntem în inima vibrantă a celui mai tânăr cartier din București la câteva zeci de metri de Parcul Tudor Arghezii, cel mai nou parc din București.
Suprafața de 1055 mp, cu front stradal de 36ml face din terenul nostru o opțiune validă pentru cei care doresc să iși construiască o casă după bunul plac și să aibă și teren suficient pentru piscină, gradină, garaj, loc de joacă, foișor și alte anexe intr-o zonă bună. Deasemenea terenul se pretează și pentru două, trei familii deoarece deschiderea de 36 ml se poate împărți în 2 sau chiar 3 și tot se poate lua autorizație de construcție fără probleme. Deci vă puteți alege vecinul sau vecinii și aveți șansa de a locui lângă cine vă place.
Terenul este situat ca adresă pe Strada Drumul Binelui, fiind puțin retras de la stradă, în plan secund (120ml de la strada Drumul Binelui) mai precis în careul format de Centrul Comercial Metro, Auchan Jumbo cu Parcul Tudor Arghezi, Lidl, Drumul Binelui si Drumul Dealul Crișului. Terenul este pe aliniament cu Auchan cum privim centrul comercial din Strada Drumul Binelui. Accesul la teren se face din apropierea stației de autobuz 241 de pe Drumul Binelui. Accesul este asigurat momentan de o alee ce permite accesul unei mașini. În imediata vecinătate avem multe construcții, ne aflăm într-o zonă rezidențială în continuă dezvoltare. Chiar lângă teren avem un imobil P+1+M recordat la utilități, la nici 200ml avem blocuri P+4 și P+5cu 6 retras, cartiere de vile, case tip duplex si case inșiruite, toate noi, unele cu design superb iar altele clasice însă toate noi.
Principalul beneficiu generat de amplasament
Terenul se pretează și pentru investiție. APRECIEREA unui TEREN BUN este similară cu cea a vinului bun și a whiskey-ului de calitate, trecerea timpului face minuni. Dezvoltarea zonei, care în cazul de față este una EVIDENTĂ, Zona este în continuă dezvoltare.
Pentru mai multe detalii și vizionări nu ezitați să mă contactați prin sms, whatsapp sau apel telefonic, Agent Exclusiv Apulum94 Daniel.

Localizare

Informații utile

Zona Berceni
Tip proprietate Teren Intravilan
Suprafața totală 1055 mp
   
Vecinătăţi
magazine
Destinații
Rezidenta, comercial, birou

Video

Ultima actualizare: 29 May 2024
Ești interesat?