232.500 €

Tip proprietate Teren Intravilan
Regim agricol -
Suprafața totală 3100 m2
Deschidere (front stradal) 45 m

Descriere

Terenul industrial in suprafata de 3100 mp se afla pe fosta platforma industriala din Popesti Leordeni. Pe el se afla o constructie din caramida de 130 mp si care dispune de toate utilitatile. Apartine unei societati comerciale, este liber de sarcini si este intabulat. Pretul de vanzare cerut de proprietar este de 75 euro/mp, TVA taxare inversa. Comisionul agentiei imobiliare este de 3%+TVA din pretul tranzactionat.; Detalii localizare:Zona industriala.

Localizare

Transport public

click aici pentru a vedea transportul public

Informații utile

Zona Popesti-Leordeni
POT 50
CUT 1.5
Tip proprietate Teren Intravilan
Suprafața totală 3100 m2
Deschidere (front stradal) 45 m
Info imobil
Acces stradal, Strazi limitrofe: 2 benzi, Drum national, Orientari: sud - est, Vedere: vedere mixta
Vecinătăţi
drum judetean
Acte
Acte de proprietate: contract vanzare cumparare, Cadastru, Intabulare, Carte funciara, Certificat de urbanism, Dobandire: cumparare, Interdictii: fara sarcini, Achitare: achitat integral, Forma titlului de proprietate: persoana juridica
Alte suprafețe
D - DESCHIDERE: 45 mp,RI (metri): 15 mp,Terenul industrial in suprafata de 3100 mp se afla pe fosta platforma industriala din Popesti Leordeni. Pe el se afla o constructie din caramida de 130 mp si care dispune de toate utilitatile. Apartine unei societati comerciale, este liber de sarcini si este intabulat. Pretul de vanzare cerut de proprietar este de 75 euro/mp, TVA taxare inversa. Comisionul agentiei imobiliare este de 3%+TVA din pretul tranzactionat.
Destinații
Destinatii: industrial, hala productie, depozit
Ultima actualizare: 22 octombrie 2021
Ești interesat?