36.000 €
Tip proprietate Teren Intravilan
Regim agricol -
Suprafața totală 1000 m2
Deschidere (front stradal) 50 m

Descriere

Teren destinat constructiei de locuinte situat la 10 minute de Prelungirea Ghencea, in intravilanul localitatii Domnesti. Terenul se gaseste in zona rezidentiala noua din vecinatatea soselei care face legatura dintre Domnesti si Teghes, la o distanta de 2 Km de Mega Image si Primarie. Lotul face parte dintr-o parcelare si este la 50 m fata de soeaua asfaltata. Suprata utila a terenului este de 1.000 mp, avand o deschidere de 50 m la drumul de acces si o adancime de 20 m. Zona este in mare parte construita si in curs de constructie si beneficiaza atat de un acces usor, cat si de mijloace de transport in comun asigurate de STB si maxi-taxi. Gazele si curentul electric sunt la limita lotizarii, la 50 m distanta fata de lot, iar in zona au fost demarate lucrari de extindere a retelelor de apa si canalizare.
Detalii localizare:Zona este foarte aerisita fiind in vecinatea a doua paduri si are statut de tip rezidential, premitand constructia de locuinte dispuse pe maxim parter si doua etaje.

Localizare

Informații utile

Zona Domnesti
POT 35
RI 2
Tip proprietate Teren Intravilan
Suprafața totală 1000 m2
Deschidere (front stradal) 50 m
Info imobil
Acces stradal, Strazi limitrofe: amenajate, Proprietate publica, Asfaltate
Vecinătăţi
magazine, piata, gradinita, scoala, transport public
Acte
Acte de proprietate: contract vanzare cumparare, Intabulare, Rol fiscal, Carte funciara, Dobandire: cumparare, Interdictii: fara sarcini, Achitare: achitat integral, Forma titlului de proprietate: persoana fizica
Alte suprafețe
D - DESCHIDERE: 50 mp
Destinații
Destinatii: rezidenta
Ultima actualizare: 23 noiembrie 2021
Ești interesat?