585.000 €

Tip proprietate Teren Intravilan
Regim agricol -
Suprafața totală 7800 m2
Deschidere (front stradal) 46 m

Descriere

Terenul de 7800 mp se afla in zona industriala Pantelimon si are deschidere si acces din DN3. Deschiderea la DN3 este de 46 ml, insa are acces si din drum lateral. Proprietarul poate vinde si parcele de minim 2000 mp la pretul de 75 euro/mp .Parcelarea si implicit vanzarea lui pe parcele va incepe din spate spre DN3. Pentru partea din fata cu deschidere la DN pretul parcelei va fi de 100 euro/mp nediscutabil.In situatia ca se cumpara intreaga suprafata pretul este discutabil. Deoarece DN3, (Bd. Biruintei) apartine de comuna Pantelimon si nu de CNAIR, terenul are acces direct din DN fara a mai fi nevoie de banda de accelerare si decelerare. Comisionul agentiei imobiliare este de 3%+TVA din pretul tranzactionat.
Detalii localizare:Zona industriala

Localizare

Transport public

click aici pentru a vedea transportul public

Informații utile

Zona DN3 - Sos. Bucuresti-Pantelimon-Constanta
POT 60
RI 2
Tip proprietate Teren Intravilan
Suprafața totală 7800 m2
Deschidere (front stradal) 46 m
Info imobil
Acces stradal, Acces lateral, Strazi limitrofe: amenajate, 2 benzi, Asfaltate, Drum national
Vecinătăţi
drum judetean, drum national
Acte
Acte de proprietate: contract vanzare cumparare, Cadastru, Intabulare, Rol fiscal, Carte funciara, Certificat de urbanism, Dobandire: cumparare, Achitare: achitat integral, Forma titlului de proprietate: persoana juridica
Alte suprafețe
D - DESCHIDERE: 46 mp,RI (metri): 15 mp,Terenul de 7800 mp se afla in zona industriala Pantelimon si are deschidere si acces din DN3. Deschiderea la DN3 este de 46 ml, insa are acces si din drum lateral. Proprietarul poate vinde si parcele de minim 2000 mp la pretul de 75 euro/mp .Parcelarea si implicit vanzarea lui pe parcele va incepe din spate spre DN3. Pentru partea din fata cu deschidere la DN pretul parcelei va fi de 100 euro/mp nediscutabil.In situatia ca se cumpara intreaga suprafata pretul este discutabil. Deoarece DN3, (Bd. Biruintei) apartine de comuna Pantelimon si nu de CNAIR, terenul are acces direct din DN fara a mai fi nevoie de banda de accelerare si decelerare. Comisionul agentiei imobiliare este de 3%+TVA din pretul tranzactionat.
Destinații
Destinatii: industrial, hala productie, depozit, fabrica, benzinarie
Ultima actualizare: 23 august 2021
Ești interesat?