280.000 €

Tip proprietate Teren Intravilan
Regim agricol -
Suprafața totală 6500 m2
Deschidere (front stradal) 32 m

Descriere

Terenul industrial este intravilan si are destinatia curti constructii si se afla in zona mixta, preponderent industriala. Este ingradit, are curent de 220 si 380 v cu putere instalata de 35 KVA si este balastat. Accesul la teren unde are si deschiderea de 32 ml se face pe un drum asfaltat care porneste din DN3. Apartine unei societati comerciale si pretul de vanzare este de 43 euro/mp, TVA taxare inversa. Comisionul agentiei imobiliare este de 3 %+TVA din pretul tranzactionat.; Detalii localizare:Zona preponderent industriala.

Localizare

Transport public

click aici pentru a vedea transportul public

Informații utile

Zona DN3 - Sos. Bucuresti-Pantelimon-Constanta
POT 60
Tip proprietate Teren Intravilan
Suprafața totală 6500 m2
Deschidere (front stradal) 32 m
   
Info imobil
Acces stradal, Strazi limitrofe: amenajate, 2 benzi, Vedere: vedere stradala
Vecinătăţi
drum judetean, drum national
Acte
Acte de proprietate: contract vanzare cumparare, Cadastru, Intabulare, Rol fiscal, Carte funciara, Certificat de urbanism, Dobandire: cumparare, Achitare: achitat integral, Forma titlului de proprietate: persoana juridica
Alte suprafețe
D - DESCHIDERE: 32 mp,RI (metri): 15 mp,Terenul industrial este intravilan si are destinatia curti constructii si se afla in zona mixta, preponderent industriala. Este ingradit, are curent de 220 si 380 v cu putere instalata de 35 KVA si este balastat. Accesul la teren unde are si deschiderea de 32 ml se face pe un drum asfaltat care porneste din DN3. Apartine unei societati comerciale si pretul de vanzare este de 43 euro/mp, TVA taxare inversa. Comisionul agentiei imobiliare este de 3 %+TVA din pretul tranzactionat.
Destinații
Destinatii: industrial, hala productie, depozit, fabrica
Ultima actualizare: 19 august 2021
Ești interesat?