16.500 €

Tip proprietate Teren Intravilan
Regim agricol -
Suprafața totală 500 m2
Deschidere (front stradal) 16 m

Descriere

Teren intravilan destinat constructiei de locunte amplasat la intrarea in localitatea Domnesti, in zona Olteni. Terenul face parte dintr-o lotizare cu acces din strada Ortansei sau strada Fortului. Suprafata utila a lotului este de 500 mp, are deschiderea de 16,2 m la drumul de acces si adancimea de 31 m. Drumul de servitute are o latime de 8 m si face legatura intre strada Fortului si strada Ortanse. Utilitatile, atat gazele si electricitatea cat si retelele de apa si canalizare se gasesc, in prezent, la limita lotizari, la strada Ortansei. Pe teren se poate construi o locinta dispusa pe Parter, Etaj si Mansarda, avand o amprenta la sol de 35% din suprafata lotului. Accesul la teren se face pe strazi asfaltate prin Prelungirea Ghence si soseua Tudor Vladimirescu sau direct din centura, prin strada Ortansei.
Detalii localizare:Zona este in plina dezvoltare imobiliara si urbanistica, permite un acces foarte usor catre si dinspre Bucuresti si pune la dispozitie toate facilitatile.

Localizare

Transport public

click aici pentru a vedea transportul public

Informații utile

Zona Clinceni
POT 35
RI 1
Tip proprietate Teren Intravilan
Suprafața totală 500 m2
Deschidere (front stradal) 16 m
Info imobil
Strazi limitrofe: amenajate, Proprietate publica, Asfaltate
Vecinătăţi
magazine, gradinita, scoala, transport public, ansamblu rezidential, microbuz
Acte
Acte de proprietate: contract vanzare cumparare, Cadastru, Intabulare, Rol fiscal, Carte funciara, Dobandire: cumparare, Interdictii: fara sarcini, Achitare: achitat integral, Forma titlului de proprietate: persoana fizica
Alte suprafețe
D - DESCHIDERE: 16 mp
Destinații
Destinatii: rezidenta
Ultima actualizare: 29 iulie 2021
Ești interesat?
Ofertă promovată exclusiv de GENERAL SERVICE 2000