480.000 €

Tip proprietate Teren Intravilan
Regim agricol -
Suprafața totală 6000 m2
Deschidere (front stradal) 60 m

Descriere

Va propunem spre vanzare un teren pretabil pentru investitie/ dezvoltare imobiliara.Situat in Brasov, pe strada Timisul Sec (pe partea dreapta) cu front stradal de 60 ml intabulat in cartea funciara sub regimul intravilan. Zona are puz efectuat din 2016.Apa, canalizarea, gazul si curentul sunt pe parcela si sunt conectate.Accesul foarte facil direct in centur ocolitoare, face ca aceasta proprietate sa fie foarte atractiva pentru dezvoltarea de locuinte individuale sau colective.In pretul terenului se ofera drumul de acces.Terenul este liber de sarcini sau servituti si se poate tranzactiona in cel mai scurt timp.Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.0 - Settlers.; Detalii localizare:Centura ocolitoare, CET.

Localizare

Transport public

click aici pentru a vedea transportul public

Informații utile

Zona Centura
POT 60
CUT 2.9
Tip proprietate Teren Intravilan
Suprafața totală 6000 m2
Deschidere (front stradal) 60 m
Info imobil
Acces stradal, Strazi limitrofe: amenajate, Orientari: sud - est, Vedere: vedere mixta
Vecinătăţi
magazine, transport public
Acte
Acte de proprietate: contract vanzare cumparare, Cadastru, Intabulare, Certificat de urbanism, Dobandire: cumparare, Achitare: achitat integral, Forma titlului de proprietate: persoana fizica
Alte suprafețe
D - DESCHIDERE: 60 mp,Oportunitate de investitie! Teren Intravilan Pretabil pentru locuinte individuale dar si activitati industriale si comerciale, cu o pozitie excelenta pentru o exploatare imediata. POT max 40% = P+ 3E - locuinte individuale, case de vacanta POT max 60% = P + 3E - birouri, minimarketuri, mica productie, depozitare CUT max = 2,9 P + 6E Regim de inaltime P + 6 niveluri.
Destinații
Destinatii: rezidenta, birou, comercial, industrial, showroom, hala productie, depozit, fabrica
Ultima actualizare: 21 octombrie 2021
Ești interesat?