0
0
Adaugă anunţul tău
»
»
»
Teren - intravilan - Berceni

Teren - intravilan - Berceni

Reper: lângă Big Berceni

 1493RUN1939 
click pentru zoom
2 Poze
  • Tip intravilan
  • S. teren 1640 m2
  • Deschidere 45 m
  • POT 60
  • Regim de înălţime 9
Alertă de preţ Setează preţul preferat și noi te anunţăm imediat. Click aici
535.000

OPORTUNITATE!!!!!!!!! VANZARE 1640 - 4000 -6000 mp TEREN INTRAVILAN CU CONSTRUCTII BERCENI - BIG! Terenul propus pentru vanzare este situat in zona A3. Pe el este o constructie industriala si de servicii in suprafata de 660 mp care poate fi modernizata, extinsa sau demollata. Constructia este pe structura de beton cu stalpi, grinzi, plafon de beton si inchideri perimetrale din caramida tencuita. De asemenea exista si o anexa de 240 mp cu tavan din grinzi metallice si acoperis din panouri sandwich. Dispune de toate utilitatile, inclusiv de curent electric de 220 V si 380 V cu putere instalata de 34 KVA. Coloana de gaz este de tip industrial si alimenteaza centrala termica care produce caldura in imobil. Este racordat la reteaua de apa si canalizare a orasului. Proprietatea este ingradita si pregatita pentru vanzare. Are cadastru si intabulare. Constituie oportunitate in achizitie deoarece aflandu-se in apropierea metroului intr-o zona centrala a orasului si dispunand de toate utilitatile poate capata orice destinatie. DE ASEMENEA IMOBILUL POATE FI DARAMAT SI PE TERENUL CU DIMENSIUNI GENEROASE (45 mlx34ml) conform planului de urbanism poate fi construit un imobil de 800 mp cu cel putin 4 etaje.MENTIUNE!!! Conform PUG sector 4 nu sunt admise blocuri de apartamente ci numai locuinte de serviciu. In schimb se pot construi imobile pentru activitati de clinica medicala, scoli, gradinite, activitati sportive, de recreere, sali de sport, bazine de inot, etc. Pretul cerut pentru vanzarea proprietatii este de 535 000 euro. Comisionul agentiei imobiliare este de 2,50%+TVA din pretul tranzactionat.

MAI MULT
Dotări / Utilităţi / Informaţii utile
  • Info imobil acces stradal, amenajate
  • Vecinătăţi magazine, piata, gradinita, transport public, metrou, drum judetean, drum national
  • Acte contract vanzare cumparare, cadastru, rol fiscal, titlu de proprietate, proces verbal de punere in posesie, carte funciara, certificat de urbanism
  • Alte suprafețe D - DESCHIDERE: 45 mp,Se mai pot achizitiona doua parcele de 2500 mp si 1500 mp. Putem ajunge la 6000 mp in total.
  • Destinații comercial, industrial, loc agrement, hotel
Foto
Ultima actualizare a ofertei: 09.08.2018
Contactează-ne
Contactează agentul:
Ion Buricescu
Click pentru a vedea telefonul
Ofertă promovată de:
CAVAR CENTER - str Turnu Magurele, nr 270D, Bucuresti
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Contactează agentul:
Ion Buricescu
EXPERT IMOBILIAR
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Motiv:
Tip:
Doreşti să generăm o alertă ?

Dacă dorești sa primești pe email alerte cu noi oferte specifice acestei căutari te rugăm să introduci adresa de mail.

Nu, mulţumesc