420.000 €
Comision
Cumpărător
0%
Suprafața utilă 532 m2
An construcție 2012
Tip imobil -
Etaj P / P+4
Etaje clădire 4
Vitrină -
Înălțime -
Stadiu construcție -

Descriere

Se vinde cladire S+P+4+terasa (6 nivele) stradala pe Colentina, aproape de intersectia cu Sos. Fundeni, construita in anul 2012 din diafragme de beton in "L" (model Cilian). Aceasta are in prezent 2 etaje compartimentate si doua open-space dar se poate recompartimenta dupa bunul plac. In cladire a functionat pana in prezent o clinica de recuperare medical-ortopedica. Dupa eliberare a fost renovata si igienizata. Amprenta cladirii ocupa intreg terenul pe care aceasta este amplasata, iar incepand cu etajul 1 s-a iesit in consola, marindu-se spatiul util cu aprox. 25% / etaj. De asemenea, cladirea are in fata intrarii principale un spatiu comercial si receptie, amplasate pe un teren separat fata de cel pe care este cladirea, ajungandu-se astfel la 108mp suprafata a parterului. Prin aceasta s-a putut face o terasa la etajul 1 (peste parter), in suprafata de 30 mp. Accesul la etajele superioare se face cu liftul hidraulic de ultima generatie, ce urca pana pe terasa (etaj 5). Pe terasa este

Se vinde cladire S+P+4+terasa (6 nivele) stradala pe Colentina, aproape de intersectia cu Sos. Fundeni, construita in anul 2012 din diafragme de beton in "L" (model Cilian). Aceasta are in prezent 2 etaje compartimentate si doua open-space dar se poate recompartimenta dupa bunul plac. In cladire a functionat pana in prezent o clinica de recuperare medical-ortopedica. Dupa eliberare a fost renovata si igienizata. Amprenta cladirii ocupa intreg terenul pe care aceasta este amplasata, iar incepand cu etajul 1 s-a iesit in consola, marindu-se spatiul util cu aprox. 25% / etaj. De asemenea, cladirea are in fata intrarii principale un spatiu comercial si receptie, amplasate pe un teren separat fata de cel pe care este cladirea, ajungandu-se astfel la 108mp suprafata a parterului. Prin aceasta s-a putut face o terasa la etajul 1 (peste parter), in suprafata de 30 mp. Accesul la etajele superioare se face cu liftul hidraulic de ultima generatie, ce urca pana pe terasa (etaj 5). Pe terasa este montata o antena de telefonie mobila, ce produce in prezent o chirie de 400E/luna. Incalzirea se face prin 2 centrale termice.
Suprafata totala a cladirii, cu terase incluse este de 532 mp, iar cea utila (conform relevee) este de 442 mp. Se accepta plata prin credit. Propietarul este persoana fizica, fara TVA. Ideala pentru investitie, chiria zonei pentru un astfel de imobil ajungand pana la 4500 E in functie de imbunatatiri. Posibilitate vanzare cu avans 200.000 Euro si diferenta intr-un an! Pretul este negociabil.

Localizare

Informații utile

Zona Colentina
Băi 6
Nr. balcoane 2
Suprafața construită (desfășurată) 580 m2
Suprafața utilă 532 m2
An construcție 2012
Etaj P / P+4
Etaje clădire 4
Finisaje/Utilităţi
Gresie, Linoleum, Interfon, Lift
Vecinătăţi
scoala, parc, restaurant, transport in comun, magazine
Detalii comerciale
Comision cumpărător: 0%
Ultima actualizare: 20 septembrie 2022
Ești interesat?
Ofertă promovată exclusiv de RENET REAL ESTATE NETWORK