0
0
Adaugă anunţul tău
»
»
»
Spatiu comercial - Berceni

Spatiu comercial - Berceni

Reper: lângă Spitalul Bagdasar Arseni, 500m de metrou Aparatorii Patriei

 970RUN3731 
click pentru zoom
15 Poze
 • Etaj parter / P+3
 • Suprafata utila 52 m2
 • Suprafata const 61 m2
 • Lăţime vitrină 5m
 • Metrou Nu
Alertă de preţ Setează preţul preferat și noi te anunţăm imediat. Click aici
59.000

Excelenta investitie, spatiu comercial, semi-stradal, pozitionat in zona Berceni, pe strada Moldovita nr. 15A, la parterul unui bloc nou.

In zona sunt construite mai multe blocuri noi (deja finalizate) si altele aflate, deja, in constructie, deasemenea, in proximitate sunt mai multe blocuri (mai vechi) cu 4 etaje, factorul uman fiind dens.

Obiectiv vorbind, toata afluirea si defluirea locatarilor spre si dinspre bulevard (catre si dinspre mijloacele de transport, farmacii, banci etc) se face prin fata acestui spatiu, traficul pietonal fiind, astfel, destul de ridicat.

In plus, cu atat mai mult, in imediata apropiere, la cativa metri, s-a deschis un magazin Mega Image Shop & Go, ceea ce sporeste afluxul si interesul rezidentilor si garanteaza, daca mai era nevoie, un bun vad commercial.

Spatiul, in suprafata de 52mp (Sutila) este dispus la parter.

Spatiul este excelent impartit, practic este open (sala de vanzare =48mp) plus grupul sanitar (in suprafata de 4,2mp), potentialul comparator avand, astfel, posibilitatea de a-si organiza si imparti suprafata in functie de specificul activitatii.

Deschiderea liniara (vitrina) este de 5,18m.

Vizibilitatea este exceptionala iar spatiul usor accesibil si identificabil.

Mijloacele de transport in comun sunt diverse in in numar mare, vorbind de autobuze, trolleybus si metrou (500m pana la metrou)

Spatiul este renovat, beneficiaza de incalzire, termopan, gresie si faianta, aer conditionat, tavan fals, utilitatile sunt contorizate, investitiile ulterioare sunt minime.

Spatiul este disponibil.

Spatiul este recomandat pentru farmacie veterinara sau pet-shop, optica medicala, second hand, magazin tip outlet, mic showroom, magazin alimentar de producator, macelarie, pariuri sportive etc.

O observatie importanta si un motiv-in plus-pentru achizitie, o scurta analiza, cuantumul chiriei lunare, obtinute din inchirierea locatiei, se situeaza intre 550-650Euro, daca luam in calcul o medie de 600 Euro/luna si doar 10 luni din an ( 2 luni ar fi mici investitii sau, de ce nu, gradul de ne-ocupare), practic s-ar putea obtine 6000 Euro pe an, ceea ce ar presupune (si garanteaza) un randament al investitiei destul de bun, un yeald de peste 10 (la pretul de listare, fara negociere) si o amortizare in 9 ani si 8 luni, acesta, foarte important, ar fi perioada MAXIMA de amortizare, in momentul cand pretul de listare se va negocia si/sau gradul de ne-ocupare va fi doar de 1 luna/an, sau, de ce nu, cuantumul chiriei lunare s-ar majora, am putea vorbi de un randament mult mai bun.

Pretul este de 59.000Euro, negociabil.

Se cere si se solicita seriozitate.

MAI MULT
Dotări / Utilităţi / Informaţii utile
 • structura beton
 • Finisaje/
  Utilităţi
  gresie , faianta , geamuri termopan , vitrina, aer conditionat , sensor pentru incendii , iluminat exterior, mijloace de transport
 • Info imobil nemobilat, interior renovat, amplasat in imobil nou, imobil in stare exceptionala, strazi amenajate, vedere stradala, acces stradal
 • Vecinătăţi magazine, scoala, transport in comun, drum national
 • Acte persoana juridica
 • Alte suprafețe sala de vanzare-48mp, grup sanitar-4mp
 • Destinații comercial,magazin,reprezentanta
Foto
MAI MULT
Ultima actualizare a ofertei: 30.08.2018
Contactează-ne
Contactează agentul:
Mihai Branzan
Click pentru a vedea telefonul
Ofertă promovată de:
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Contactează agentul:
Mihai Branzan
4 RENT.COM.RO
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Motiv:
Tip:
Doreşti să generăm o alertă ?

Dacă dorești sa primești pe email alerte cu noi oferte specifice acestei căutari te rugăm să introduci adresa de mail.

Nu, mulţumesc