280.000 €

Comision
Cumpărător
0%
Tip proprietate Vilă P+1+M
Camere 5
Băi + Gr. sanitare 3
An construcție 2015
Suprafața utilă 330 m2
Suprafață teren 260 m2
Teren liber(curte) -
Deschidere 18 m2

Descriere

Vila 2015 S+P+1+M in Voluntari, cu 0 % COMISION PENTRU CUMPARATOR, pe strada Eroilor, o strada curata si linistita, la iesirea de pe Sos. Andronache, aproape de Pipera Popasului si Autostrada A3, construita de actualii proprietari, cu simt de raspundere, imobil ce exceleaza la partea de structura si facilitati. A fost ridicata pe o fundatie de 3 metri cu beton B300 de la Sud Carpati, 22 tone de fier de 18 si 16 grosime, stalpi de beton de 1m/1m, caramida Porotherm de 40cm, invelita cu tabla Lindab original, izolata cu termosistem de 10cm si tencuita la exterior, iar la interior cu vata minerala si vata rulou. Ca facilitati dispune de instalatie gaze adusa prin subteran, cu incalzirea prin doua centrale termice proprii cu boiler de 200 litri, cu instalatie pe repartitoare, din cupru si calorifere Romstal, conectata la reteaua de apa si canalizare, dar in plus exista si un put la adancimea de 55metri, la a treia panza freatica, cu pompe si hidrofor, cu filtru Johnson si vas de

Vila 2015 S+P+1+M in Voluntari, cu 0 % COMISION PENTRU CUMPARATOR, pe strada Eroilor, o strada curata si linistita, la iesirea de pe Sos. Andronache, aproape de Pipera Popasului si Autostrada A3, construita de actualii proprietari, cu simt de raspundere, imobil ce exceleaza la partea de structura si facilitati. A fost ridicata pe o fundatie de 3 metri cu beton B300 de la Sud Carpati, 22 tone de fier de 18 si 16 grosime, stalpi de beton de 1m/1m, caramida Porotherm de 40cm, invelita cu tabla Lindab original, izolata cu termosistem de 10cm si tencuita la exterior, iar la interior cu vata minerala si vata rulou. Ca facilitati dispune de instalatie gaze adusa prin subteran, cu incalzirea prin doua centrale termice proprii cu boiler de 200 litri, cu instalatie pe repartitoare, din cupru si calorifere Romstal, conectata la reteaua de apa si canalizare, dar in plus exista si un put la adancimea de 55metri, la a treia panza freatica, cu pompe si hidrofor, cu filtru Johnson si vas de expansiune de 500 litri in beci, in camera tehnica. Instalatia electrica este din cupru industrial, curentul este trifazic, sunt 11 impamantari, iar canalizare este cu valva antiretur. Curtea in schimb necesita amenajare, deoarece pe o parte trebuie dezafectata o casa veche de paianta.
Imobilul este compartimentat astfel : in subsolul de 33 mp care este izolat cu hidroizolatie, caramida plina si pamant galben regasim camera tehnica si spatiu depozitare, la parter pe 100mp se alfa livingul, baie, bucatarie si holuri, la etaj sunt doua dormitoare, baie, doua balcoane, dressing, hol ce totalizeaza tot 100mp iar la mansarda pe aprox 100mp exista un living, dormitor, baie, cu pod deasupra. Finisajele sunt tot de o calitate superioara, usi de lemn pe comanda, usa de intrare importata Cehia ce a costat peste 2000 euro, tamplarie Salamander cu geam termopan, parchet masiv, vopsea lavabila si Stucco veneziano, sistem alarma Paradox cu camere de supraveghere la 360 grade.

Localizare

Transport public

click aici pentru a vedea transportul public

Informații utile

Zona Voluntari
Băi 3
Nr. balcoane 2
Suprafața construită (desfășurată) 400 m2
Tip proprietate Vilă P+1+M
Camere 5
An construcție 2015
Suprafața utilă 330 m2
Suprafață teren 260 m2
Deschidere 18 m2
Finisaje/Utilităţi
Parchet, Gresie, Sistem de alarma
Vecinătăţi
scoala, parc, restaurant, transport in comun, magazine
Destinații
Rezidenta
Detalii comerciale
Comision cumpărător: 0%
Ultima actualizare: 13 august 2021
Ești interesat?
Ofertă promovată exclusiv de RENET REAL ESTATE NETWORK