2.500.000 €
Comision
Cumpărător
0%
Tip proprietate Vilă P+2
Camere 17
Băi + Gr. sanitare -
An construcție 2020
Suprafața utilă 940 m2
Suprafață teren 423 m2
Teren liber(curte) -
Deschidere 37 m2

Descriere

Pentru a proiecta o afacere de success sunt foarte importanti partenerii de afaceri si potentialii clienti, insa nu trebuie uitat ca primul si cel mai importat partener este cel care te ajuta sa iti alegi spatiul ideal in care sa iti desfasori activitatea. Alegerea unui spatiu potrivit va genera un business de succes, va potenta calitatea clientilor iar vizibilitatea punctului de lucru ales va spori numarul acestora. De asemenea, un spatiu nou, contruit cu simt de raspundere si bun gust iti va oferi confortul fizic si psihologic pentru a iti desfasura activitatea in conditii optime.
Intre criteriile esentiale stabilite pentru o achizitie de acest tip se numara: zona si accesul facil catre zona, anul de constructie al imobilului, calitatea executiei constructiei si dotarile, prezenta unei vitrine generoase, prezenta unui spatiu versatil a carui destinatie poate fi updatata, prezenta locurilor de parcare, siguranta de care beneficiaza clientii si angajatii tai, suprafata construita,

Pentru a proiecta o afacere de success sunt foarte importanti partenerii de afaceri si potentialii clienti, insa nu trebuie uitat ca primul si cel mai importat partener este cel care te ajuta sa iti alegi spatiul ideal in care sa iti desfasori activitatea. Alegerea unui spatiu potrivit va genera un business de succes, va potenta calitatea clientilor iar vizibilitatea punctului de lucru ales va spori numarul acestora. De asemenea, un spatiu nou, contruit cu simt de raspundere si bun gust iti va oferi confortul fizic si psihologic pentru a iti desfasura activitatea in conditii optime.
Intre criteriile esentiale stabilite pentru o achizitie de acest tip se numara: zona si accesul facil catre zona, anul de constructie al imobilului, calitatea executiei constructiei si dotarile, prezenta unei vitrine generoase, prezenta unui spatiu versatil a carui destinatie poate fi updatata, prezenta locurilor de parcare, siguranta de care beneficiaza clientii si angajatii tai, suprafata construita, potentialul zonei rezidentiale care iti va genera clienti, etc.
La toate aceste capitole oferta imobiliara pe care va vom prezenta in continuare exceleaza, constituind o investitie de succes.
Este vorba de o vila S+P+2+terasa si curte proprie, situata pe strada Dudesti in apropierea Bulevardului Burebista, a carei constructie a fost finalizata in anul 2020. Spatiul, cu o suprafata de 940 mpu, fara terasa, are marele merit de a fi versatil, noul proprietar putandu-I oferi nenumarate intrebuintari: restaurant, sala de evenimente cu restaurant si bufet, clinica de remodelare corporala, clinica medicala cu CT si radiologie ( acces la curent 380 V), laborator analize, farmacie la parter si clinica medicala la etaj, sediu banca, companie de asigurari, asociatie norariala, etc.
Initial, spatiul a fost gandit ca un centru de evenimente, cu un salon spatios ce poate gazdui pana la 110 persoane, situat la etajul 1, un laborator complet dotat pentru patiserie si cofetarie si o bucatarie utilata specific, situata la subsol, in timp ce la parter se afla un spatiu de primire/cofetarie cu servire in incinta, cu dotatari premium. Etajul 2 gazduieste birourile si un apartament nuptial dedicat gazduirii mirilor/invitatilor.
Terasa cu o suprafata de aprox. 200 mp are toate dotarile tehnice necesare, oferind posibilitatea contruirii unui alt etaj: este prevazut un sistem automat de degivrare, este conectata la curent, apa, canalizare. In eventualitatea folosirii spatiului cu functiunea de restaurant, terasa se poate folosi ca spatiu exterior ce deseveste restaurantul.
Curtea imobilului are o suprafata de aprox. 200 mp si ofera acces auto dublu (atat de pe strada Dudesti cat si de pe strada Aristide Pascal) pentru aproximativ 9 masini. Poate fi folosita ca si gradina de vara in funtie de destinatia comerciala a spatiului.
Imobilul are o vizibilitate crescuta, avand doua deschideri la strazile Dudesti si Aristide Pascal iar vitrina de 16 mp liniari face ca spatiul sa fie cu atat mai atractiv, multiplicand posibilitatile de promovare si destinatiile spatiului.
Imobilul se preda la cheie, excelent planificat, gandit si executat. Te invitam sa ne cunoastem si sa vizitezi proprietatea, asigurandu-te deopotriva ca totul este realizat la superlativ.
In continuare oferim cateva detalii tehnice:
-Structura de rezistenta pregatita pentru 4 nivele
-beton impermeabilizat
-terasa degivrata
-sistem integrat de avertizare la incendiu
-sistem CCTV
-control acces si efractie pe fiecare nivel
-sistem de incalzire si racire independent pentru fiecare nivel
-parter incalzit si racit cu sisteme VRF Samsung cu casete de 360 grade
- etaj 1 incalzit si racit prin 3 ducturi de 15 kw
-etaj 2 cu incalzire in pardoseala si racire cu unitati interne pentru fiecare incapere, Samsung
-2 centrale termice Vaillant, de 40 kw, in cascada, cu bolier de 500l, sunt responsabile pentru furnizarea apei calde menajere; este prezenta automatizarea pe fiecare circuit in parte si conectarea prin wi-fi
-cladirea este prevazuta cu prize de 380V, 220V, un panou central din care deriva panouri pentru fiecare nivel, cu sigurante automate.
-este posibila o independenta electrica, cladirea fiind pregatita pentru montarea unui generator electric.
-Usile montate sunt calitate premium, provenienta Italia
-este montata marmura din Grecia, ceramica Delta Studio
-au fost utilizate vopseluri Giorgio Graesan
-Tamplaria este Salamander cu 7 camere, cu storuri actionate electric
-Parchetul este lucrat manual
-Cladirea este gandita si pregatita ca spatiu de Evenimente, activitatea putand fi demarata imediat
In cazul mentinerii obiectului de activitate- sala de evenimente si cofetarie dotata complet, cu laborator de cofetarie, spatii de depozitare si bucatarie profesionala la subsol- dotarile vor face obiectul unei alte discutii.
- un avantaj esential pentru pornirea rapida a activitatii in acest spatiu il constituie faptul ca este obtinuta avizarea ISU pentru spatii comerciale si birouri.
- cladirea este situata pe colt si are doua cai de acces auto, o vitrina de 16 m liniari si 9 locuri de parcare in curte.
- accesul in curte se poate face prin portile automatizate iar destinatia celor 160 mp complet acoperiti cu dale, daca nu se doreste a fi folosit ca si parcare, poate fi de terasa de vara.
- cladirea permite acces si pe o scara de serviciu
- sunt prevazute 5 intrari, fluxuri tehnologice, lift Montcharge pentru marfa, vopsea epoxidica in spatiile de lucru.
-cladirea este incadrata in clasa de performanta energetica A, cu 100 puncte
-este prevazuta cu riflaj de aluminiu, tratat electrostatic, fapt ce permite instalarea unei reclame luminoase de mari dimensiuni- aprocimativ 60 mp.
- au fost prevazute vestiare pentru ambele sexe si 5 grupuri sanitare, de asemenea mixte.
-camera tehnica are montata usa ignifuga.
- obiectele sanitare sunt marva Kludi, Ideal Standard si Roca
-protectia este asigurata cu ajutorul unui sistem video maping si 3D ( separat), 360 grade
- salonul de evenimente la cheie, spatiu ce poate gazdui 110 persoane.

Localizare

Informații utile

Zona P-ta Alba Iulia
Suprafața construită (desfășurată) 944 m2
Tip proprietate Vilă P+2
Camere 17
An construcție 2020
Suprafața utilă 940 m2
Suprafață teren 423 m2
Deschidere 37 m2
Finisaje/Utilităţi
Parchet, Gresie
Destinații
Comercial
Detalii comerciale
Comision cumpărător: 0%
Ultima actualizare: 4 decembrie 2021
Ești interesat?
Ofertă promovată exclusiv de VECTOR IMOBILIARE