150.000 €
Comision
Cumpărător
0%
Tip proprietate Vilă P+1+M
Camere 7
Băi + Gr. sanitare 3
An construcție 2017
Suprafața utilă 234 m2
Suprafață teren 601 m2
Teren liber(curte) -
Deschidere 15 m2

Descriere

Vila in Bragadiru Independentei, pe strada Libertatii, cu acces facil in DN6 Bucuresti - Alexandria pe langa sensul giratoriu de la complexul comercial Leroy Merlin. Vila este construita in anul 2017 si este pozitionata astfel ca sa fie posibil parcarea in curtea din fata, iar in curtea din spate este foarte mult spatiu astfel este posibil de instalat un foisor, piscina, gradina. Vila se afla pe o strada inchisa linistita si necirculata. Vila este compartimentata astfel: La parter regasim living cu dining cu iesire si vederea spre terasa si curtea din spate, bucatarie inchisa cu iesirea si vedrea spre terasa si curtea din fata, birou si baie cu geam, vestibul si casa scarii cu o suprafata totala de 158mp, la etaj regasim 2 dormitoare cu iesirea spre balconul din fata si baie cu geam si un dormitor matrimonial cu dressing, baie si iesirea spre balconul din spate, hol, palier si casa scarii cu o suprafata totala de 129mp, iar podul este mansardat si dispune de un spatiu generos cu

Vila in Bragadiru Independentei, pe strada Libertatii, cu acces facil in DN6 Bucuresti - Alexandria pe langa sensul giratoriu de la complexul comercial Leroy Merlin. Vila este construita in anul 2017 si este pozitionata astfel ca sa fie posibil parcarea in curtea din fata, iar in curtea din spate este foarte mult spatiu astfel este posibil de instalat un foisor, piscina, gradina. Vila se afla pe o strada inchisa linistita si necirculata. Vila este compartimentata astfel: La parter regasim living cu dining cu iesire si vederea spre terasa si curtea din spate, bucatarie inchisa cu iesirea si vedrea spre terasa si curtea din fata, birou si baie cu geam, vestibul si casa scarii cu o suprafata totala de 158mp, la etaj regasim 2 dormitoare cu iesirea spre balconul din fata si baie cu geam si un dormitor matrimonial cu dressing, baie si iesirea spre balconul din spate, hol, palier si casa scarii cu o suprafata totala de 129mp, iar podul este mansardat si dispune de un spatiu generos cu terasa cu o suprafata totala de 96mp cu vederea panoramica spre curtea din fata si peste vile din zona. Vila dispune de un teren de 601 mp, deschidere la strada de 15 metri liniari.
Calitatea constructiei este mult peste media constructiilor similare din zona, cu fundatii izolate de la 0,8metri adancime si grinzi de fundare, cu structura in cadre, stalpi, grinzi si placi de beton armat, cu zidarie de caramida Porotherm , tencuita clasic, izolata cu termosistem de 10cm si vopsea structurata Duraziv. Podul este izolat cu vata minerala polistiren de 20cm, placat cu gips carton si invelit cu tabla tip Lindab.
Din punct de vedere al finisajelor si imbunatatirilor, regasim pereti cu protectie si termoizolatie cu vata minerala, tamplarie ext Rehau cu toate geamurile mobile si oscilobatante, glafuri aluminiu vopsite electrostatic, balcoane si terasele placate cu piatra de rau, aparataj Gewiss. Curtea este ingradita cu gard din caramida plina si panouri de fier forjat.
Vila este racordata la reteaua de gaza pana in casa, reteaua de canalizare este in curte. In prezent necesita sursa de incalzire, gresie, faianta si parchet. ideal pentru rezidenta sau afacere, gradinita, after school etc.

Localizare

Informații utile

Zona Bragadiru
Băi 3
Nr. balcoane 2
Suprafața construită (desfășurată) 292 m2
Tip proprietate Vilă P+1+M
Camere 7
An construcție 2017
Suprafața utilă 234 m2
Suprafață teren 601 m2
Deschidere 15 m2
Vecinătăţi
scoala, restaurant, transport in comun, magazine
Destinații
Rezidenta
Detalii comerciale
Comision cumpărător: 0%
Ultima actualizare: 12 martie 2023
Ești interesat?
Ofertă promovată exclusiv de RENET REAL ESTATE NETWORK

Publicată de

Vlad Trimbitasu

Vlad Trimbitasu

Contactează agent