360.000 €
Tip proprietate Vilă P+1
Camere 5
Băi + Gr. sanitare 3
An construcție 2019
Suprafața utilă 205 m2
Suprafață teren 750 m2
Teren liber(curte) -
Deschidere 25 m2

Descriere

ID-1438-
Balotesti - Dumbrăveni, ocazie, vilă in stil mediteraneean, constructie 2019, P + 1, Sc 287 mp, Su 205 mp, amprenta 186 mp. La parter avem o bucătărie inchisă, garaj, cameră tehnică, living, 1 dormitor, 1 baie cu dus.
La etajul 1 avem 2 dormitoare matrimoniale, cu 2 dressinguri si baie cu cadă fiecare. Inăltimea camerelor este de 3 m. Vila are 2 intrări la parter si un teren aferent de 750 mp, curte liberă 500 mp. Casa este construită pe o structură de monolit, cu o fundatie la 2,5 m adancime, pe tălpi de beton armat, ( rezistentă pană la seism de 9 grade/richter), pereti din cărămidă porotherm pusă invers, pt grosime suplimentară. Izolatie exterioară cu polistiren extrudat de 15 cm si 20 cm. Toată tamplăria este REHAU. Toate materialele folosite la interior si exterior sunt de cea mai bună calitate. Constructia initial nu a fost făcută

ID-1438-
Balotesti - Dumbrăveni, ocazie, vilă in stil mediteraneean, constructie 2019, P + 1, Sc 287 mp, Su 205 mp, amprenta 186 mp. La parter avem o bucătărie inchisă, garaj, cameră tehnică, living, 1 dormitor, 1 baie cu dus.
La etajul 1 avem 2 dormitoare matrimoniale, cu 2 dressinguri si baie cu cadă fiecare. Inăltimea camerelor este de 3 m. Vila are 2 intrări la parter si un teren aferent de 750 mp, curte liberă 500 mp. Casa este construită pe o structură de monolit, cu o fundatie la 2,5 m adancime, pe tălpi de beton armat, ( rezistentă pană la seism de 9 grade/richter), pereti din cărămidă porotherm pusă invers, pt grosime suplimentară. Izolatie exterioară cu polistiren extrudat de 15 cm si 20 cm. Toată tamplăria este REHAU. Toate materialele folosite la interior si exterior sunt de cea mai bună calitate. Constructia initial nu a fost făcută pentru a se vinde, ci pentru uz personal.
Nivelul superior (acoperisul) este făcut cu hidroizolatie Bauder, cu pir de 16 cm.
La parter există două terase de 5 mp (fată) si 11 mp (spate) . La etajul 1 avem o terasă de 62 mp. Casa are si o pivnită de 20 mp, unde există si hidroforul cu două pompe, una pentru curte ( aspersoare) si cealaltă pentru casă. Există la casă o fosă septică proprie de 3800 L.
Vila este incălzită de o centrală Ferroli pe peleti, situată la parter in camera tehnică si dispune de un tanc buffer de 1000 L, care tine apa la 60 grade si o trimite in casă la 35 grade, prin incălzire in pardoseală. In interior sunt repartitoare de căldură, pentru controlul temperaturii.
Dacă de exemplu, se reglează temperatura la 21 grade la interior, costul incălzirii pe timp de iarnă ar fii in jur de 1500 ron/lună, adică 66 saci de peleti (1 palet), iar vara 150 ron/lună. Curentul 280 ron/lună. Există si
boiler pentru apa menajeră.
La parter este si garajul pentru 2 masini, de 35 mp, cu o inăltime de 4 m.
Pe acoperis casa a fost prevăzută cu suporti metalici pentru montat ulterior panouri fotovoltaice, lăsandu se astfel loc la serpetine, prin horn, pentru a fii conectate la centrala termică. Deci despre vilă putem afirma că poate devenii independentă energetic, fiind astfel considerată o casă smart-eco.
Vila are un sistem integrat de 7 camere video, cuplate la un abonament de pază la Team Guard. Toate actele sunt perfect in regulă, diligentele pentru vanzarea imobilului putandu se face instantaneu.
Suplimentar proprietara oferă gratis, ca bonus, mobilierul aferent, care este de cea mai bună calitate si adaptat estetic la ambientul interior al locuintei.
Avand in vedere toate aceste detalii enuntate mai sus, considerăm că pretul solicitat este intradevăr o ocazie, pentru cine si doreste o casă in care să simtă că trăieste cu adevărat liber, intr un mediu linistit, departe de aglomeratia urbană, dar totusi aproape ca timp de parcurs, datorită accesului rapid din Bucuresti pe autostradă.

Localizare

Informații utile

Zona Balotesti
Băi 3
Nr. balcoane 2
Suprafața construită (desfășurată) 287 m2
Tip proprietate Vilă P+1
Camere 5
An construcție 2019
Suprafața utilă 205 m2
Suprafață teren 750 m2
Deschidere 25 m2
Finisaje/Utilităţi
Gresie, Parchet, Lavabil, Faianta, Geamuri, Geamuri, Calorifere
Info imobil
Mobilat, Strazi amenajate, Apa, Curent electric, Gaz, Telefon, Canalizare
Vecinătăţi
magazine, scoala, transport in comun, hotel, parc, piata
Acte
Poseda numar cadastral
Destinații
Rezidenta
Ultima actualizare: 23 septembrie 2022
Ești interesat?