890 €/lună
Tip imobil În vilă
Suprafața utilă 89.3 m2
An construcție 1880
Clasă birouri -
Etaj P / P+2
Locuri parcare -
Înălțime -
Stadiu construcție finalizat

Descriere

Acest spatiu de birouri se afla in vecinatatea Parcului Cismigiu, la parterul unui imobil distins, construit la cumpana dintre secolele XIX si XX, ce pastreaza elementele de arhitectura specifice perioadei la belle epoque.

Este compus din trei camere si are doua toalete, bucatarie, spatii de depozitare, acces la o curte interioara si are doua intrari. A fost renovat integral, are camere inalte si luminoase, cu tavanele ornamentate, are instalatii noi, centrala termica si ferestre cu geam tripan, care sunt bune izolatoare termice si fonice.

Cladirea are ziduri groase de 50 cm, este solida si rezistenta la cutremure; se afla pe strada Sfantul Constantin, in apropiere de Parcul Cismigiu, intr-o zona populata cu vile interbelice si antebelice, cu arhitectura fermecatoare. Accesul este facil catre orice obiectiv din centrul Bucurestiului, iar statia de metrou Izvor se afla la doar cateva minute de mers pe jos.

Localizare

Informații utile

Zona Cismigiu
Băi 2
Suprafața construită (desfășurată) 107 m2
Tip imobil În vilă
Suprafața utilă 89.3 m2
An construcție 1880
Etaj P / P+2
Stadiu construcție finalizat
Finisaje/Utilităţi
Finisaje: parchet laminat, Gresie, Faianta, Geamuri termoizolante - pvc, Calorifere otel, Dotari: usa metalica
Info imobil
Mobilat: nemobilat, Stare interior: renovat, In stare foarte buna, Compartimentare: semi-decomandat, Bucatarie: inchisa, Curte: interioara, Betonata, Stadiu constructie: finalizat, Acoperis: tigla metalica, Structura: caramida, Plansee: beton armat, Acces: acces stradal, Strazi limitrofe: amenajate, Asfaltate
Vecinătăţi
magazine, transport public, hotel, bar/pub, restaurant
Alte suprafețe
STU - SUPRAFAȚA TOTALĂ UTILĂ: 98.1 mp
Destinații
Destinatii: rezidenta, birou
Ultima actualizare: 21 ianuarie 2022
Ești interesat?