15 ani de carieră, 17 de căsnicie şi 3 copii minunaţi. Aceasta este, în cifre, viaţa doamnei Ruxandra Cleciu. Relaţia sa cu domeniul imobiliar a început în 1995, iar trei ani mai târziu, în 1998, avea deja suficiente atuuri pentru a înfiinţa, alături de soţul său, propria companie: Neocasa.

În plus, ani la rând s-a aflat la conducerea ARAI. Iar atunci când a decis să îşi depună mandatul, IMOPEDIA.ro a prezentat această informaţie în exclusivitate.

Născută în zodia săgetătorului, dealtfel singura zodie care are o armă, aşa cum glumeşte soţul ei, Ruxandra Cleciu este o luptătoare. Munceşte mult şi nu se teme să spună lucrurilor pe nume. Consideră, de exemplu, că doamnele au mai multe calităţi potrivite meseriei de consultant imobiliar.

Iar teoria sa este următoarea: segmentul rezidenţial deţine volumul cel mai mare din piaţă. Şi cine oare este mai priceput la "home sweet home" decât femeia? Ele, femeile, sunt mai atente, mai implicate şi au competenţe în a sfătui un client în ceea ce priveşte o locuinţă.

În ceea ce o priveşte, Ruxandra Cleciu spune cu mâna pe inimă că îşi iubeşte meseria. Altfel nici n-ar avea cum să petreacă la birou cel puţin 10 ore pe zi. Recunoaşte că este dependentă de telefonul mobil şi de agendă şi consideră că internetul este a opta minune a lumii. În plus, are trei reguli simple, de la care nu se abate niciodată: nu întârzie la întâlniri, întotdeauna lasă masa ordonată şi îşi verifică agenda pentru a doua zi înainte de a pleca de la birou şi nu lasă lucruri în aşteptare. Experienţa i-a demonstrat că lucrurile nefinalizate îţi cad pe cap când îţi este lumea mai dragă sau nu ai timp.

Cu toate că lucrează într-un domeniu care îi ocupă foarte mult timp, Ruxandra Cleciu a reuşit să îşi întemeieze o familie de care e tare mândră. E drept, a fost nevoie de sacrificii şi încă încearcă să găsească metoda prin care să poată petrece mai mult timp cu cei trei copii. Dar nu se plânge. A învăţat de la părinţii săi că lucrurile bune nu sunt uşor de obţinut.

Cât despre timpul liber, Ruxandra Cleciu este fan declarat al călătoriilor. A avut norocul să vadă foarte multe ţări aflate pe diferite continente. Şi, cum anul acesta împlineşte 40 de ani, şi-a propus să ajungă la Amsterdam. Şi să facă turul lumii, chiar dacă îi este frică să zboare cu avionul.

 

 

 

 

6 March 2010