59.000 €

Tip proprietate Apartament
Camere 4
Băi + Gr. sanitare 1
An construcție 1957
Etaj P / P+1
Suprafața utilă 70 m2
Suprafață teren 20 m2
Teren liber(curte) -

Descriere

Comison cumparator: 0%

ASCENDENT IMOBILIARE va propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA, particularizata prin pozitionarea unei casute in cel mai vechi cartier al orasului nostru, unde vei descoperi unul dintre cele mai importante centre culturale romanesti care dateaza din evul mediu si anume Scheii Brasovului.

EXPLOREAZA VIRTUAL:

Este un cartier cu strazi inguste, piatra cubica si case cu acoperisuri rosii care dateaza din secolul VII, un cartier unde o sa descoperi cate o troita la fiecare intersectie, unde ochii iti vor fugi catre manerele si inelele de fier de pe casele scheiene. Cu o pozitie colinara, amplasata intr un tablou natural, va invit in aceasta casuta cu o suprafata utila pe ambele niveluri de 70 mp, structurata pe doua niveluri, un parter mai inalt, aproximativ 8 trepte de la sol si mansarda. La nivelul parterului, avem o suprafata utila de 53  mp, o structura mixta decomandata, un hol lung de

Comison cumparator: 0%

ASCENDENT IMOBILIARE va propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA, particularizata prin pozitionarea unei casute in cel mai vechi cartier al orasului nostru, unde vei descoperi unul dintre cele mai importante centre culturale romanesti care dateaza din evul mediu si anume Scheii Brasovului.

EXPLOREAZA VIRTUAL:

Este un cartier cu strazi inguste, piatra cubica si case cu acoperisuri rosii care dateaza din secolul VII, un cartier unde o sa descoperi cate o troita la fiecare intersectie, unde ochii iti vor fugi catre manerele si inelele de fier de pe casele scheiene. Cu o pozitie colinara, amplasata intr un tablou natural, va invit in aceasta casuta cu o suprafata utila pe ambele niveluri de 70 mp, structurata pe doua niveluri, un parter mai inalt, aproximativ 8 trepte de la sol si mansarda. La nivelul parterului, avem o suprafata utila de 53  mp, o structura mixta decomandata, un hol lung de aproximativ 6 mp care duce spre bucatarie, living, camera de zi, baie si  camara. Trecerea la nivelul superior se face pe o scara de lemn spre mansarda, unde se desfasoara cele doua dormitoare ariate pe o suprafata utila de 27 mp, aceasta fiind construita in anul 2007. Casuta este ideala pentru o familie cu doi copii, compozitia mansardei venind in intampinarea celor mici datorita conceptului de camere mai joase. Proprietatea dispune de toate utilitatile, centrala termica proprie, gaz, curent, apa, internet etc.,precum si imbunatatirile clasice gen parchet, gresie, faianta si partial ferestre cu geam tip termopan. Intrarea in curtea imobilului confera drum de servitute, avand posibilitatea instalarii unui loc de gratar, in locul special amenajat de langa casa. Este un camin care iti aduce aminte de copilarie, te aduce in povestea bunicilor, a mirosului de cozonac, a zilelor cand copiii zburdau pe afara si bateau mingea pana seara tarziu refuzand sa intre in casa.

Pasiti in aceasta fila de istorie, unde va puteti delecta cu plimbari pe Str.Prundului catre Piata Unirii, unde puteti sa vizitati Biserica Sf.Nicolae sau Prima Scoala Romaneasca, iar catre capatul sudic veti ajunge la Pietrele lui Solomon, loc in care oamenii se aduna in fiecare primavara la un picnic.Atmosfera festiva gasiti la Festivalul Junilor, eveniment care are loc in fiecare an, in prima saptamana dupa Sarbatoarea de Paste, cand ne delectam cu costume traditionale, cu cai impunatori si obiceiuri mostenite din tata in fiu.

Va invitam sa pasiti cu incredere in cartierul cu traditii stravechi si parfum de epoca.

Clasa energetica este categoria B, consumul anual specific de energie este 141,48 kwh/m2an, indicele de emisii echivalent CO2 este de 29,02 kgCO2/m2an  si consumul anual specific de energie din surse regenerabile este zero(kwh/m2an).\

Va doresc o zi cu soare in suflet! :)

Invit colegii la colaborare: garantam agentului/ agentiei partenere, comision de colaborare!

Consilieri dedicati acestei oferte:

doamna Gilda Georgescu
0722.807.623

domnul Constantin Vieriu

0722.624.161
 

Detalii, fotografii suplimentare si alte variante similare exclusive:

Localizare

Transport public

click aici pentru a vedea transportul public

Informații utile

Zona Schei
Baie 1
Suprafața construită (desfășurată) 86 m2
Tip proprietate Apartament
Camere 4
An construcție 1957
Etaj P / P+1
Suprafața utilă 70 m2
Suprafață teren 20 m2
   
Finisaje/Utilităţi
Gresie, Parchet, Lavabil, Faianta, Geamuri lemn, Pvc, Geamuri, Calorifere da, Scara interioara, Masina de spalat
Info imobil
Mobilat, Mobiler clasic, Incalzire cu centrala proprie, Strazi amenajate, Apa, Curent electric, Gaz, Canalizare
Vecinătăţi
magazine, restaurant, scoala, transport in comun, parc, piata
Destinații
Rezidenta
Ultima actualizare: 6 septembrie 2021
Ești interesat?