Apartamente de vanzare in Tineretului Bucuresti

Cauți anunturi imobiliare de Apartamente de vanzare in Tineretului Bucuresti? Vanzari apartamente in Tineretului Bucuresti . Vezi pe imopedia cele mai bune anunțuri de Apartamente de vanzare in Tineretului Bucuresti . Vezi si in Tineretului - Vacaresti Bucuresti Pentru alte judete vezi si Dambovita, Giurgiu, Prahova, Ialomita

Cat costa un apartament in Tineretului, Bucuresti?

Pretul unui apartament in Tineretului, Bucuresti costa in medie 215.000 Euro.

La ce sa fii atent cand cumperi un apartament intr-un ansamblu rezidential nou in Bucuresti?

Inainte de a cumpara un imobil nou intr-un ansamblu rezidential fii atent la: certificat de urbanism, autorizatie de constructie, cartea tehnica a imobilului, clauzele din contractul de vanzare-cumparare, termenul de finalizare, istoricul dezvoltatorului, accesibilitatea si facilitatile din proiect, materialele folosite, schita imobilului, orientarea apartamentului, zona in care este amplasat proiectul.

Care sunt actele care imi trebuiesc la cumpararea unui apartament?

Actele care trebuiesc pentru cumpararea unui apartament sunt: acte identitate vanzatori, acte proprietate bun imobil, documentatia cadastrala si incheierea de intabulare, certificat fiscal al imobilului din care sa reiasa ca este cu taxele la zi, in cazul apartamentelor aveti nevoie si de adeverința eliberata de asociația de proprietari din care sa reiasa situatia datoriilor fata de asocietie + ultima chitanta privind plata la zi a utilităților aferente imobilului.

LOCALIZARE

Cartierul Tineretului se află în sectorul 4 al Capitalei şi însumează 62,5 ha. Denumirea cartierului a fost preluată de la Parcul Tineretului. Tineretului este delimitat în prezent de Splaiul Unirii în partea de nord-est, bd. Gheorghe Şincai (care a preluat şi o parte din binecunoscuta str. Lânăriei) la vest şi bd. Tineretului în partea de sud.

ISTORIC

La începutul anilor '60, a fost realizată una dintre principalele artere ale Bucureştiului, care continuă axa nord-sud, cunoscută la început sub denumirea de Magistrala Nord-sud, pentru ca mai târziu să primească numele pe care îl poartă astăzi - bd. Dimitrie Cantemir. Amenajarea acestei importante artere de circulaţie a oraşului a dus totodată la dezvoltarea întregii zone de sud a capitalei. La sfârşitul deceniului al VI-lea a început amenajarea celui mai mare parc din sudul Bucureştiului.

Şi pentru că această investiţie (care a înlocuit o groapă de gunoi cu un spaţiu plantat şi amenajat), a fost realizată conform practicii din acea perioadă (prin munca voluntară a tineretului din şcoli şi fabrici), a primit denumirea de Parcul Tineretului încă din 1972. Vecinătatea unor case mici şi insalubre, într-un procent destul de mare, a făcut ca pe planşetele urbaniştilor din aceea perioadă să apară un mic ansamblu de blocuri, menite să înlocuiască casele patriarhale joase care aveau curţi cu verdeaţă şi străzi pline de praf. Odată cu începutul anului 1970, pe un teritoriu cartierului au fost construite 150 de blocuri în etape diferite. În timp ce cartierul era în dezvoltare, au început să fie realizate din ce în ce mai multe blocuri cu un regim de înălţime de P+10E, ceea ce a dus la o aglomerare şi o îndesire a construcţiilor iniţiale. În anii '80 au fost executate şi ultimele blocuri ale noului cartier Tineretului.

Zona Tineretului este străbătută de Calea Văcăreşti, una dintre cele mai importante şi cunoscute artere de circulaţie ale Bucureştiului. În perioada de început a Capitalei, aceasta lega centrul vechi al oraşului de Mănăstirea Văcăreşti.

ADMINISTRAŢIE ŞI ECONOMIE

Zona Tineretului este deservită de 30 de străzi şi dispune de toate reţele tehnico-edilitare. În ceea ce priveşte transportul în comun din zonă, cartierul beneficiază de acces direct la metrou (Magistrala M1) prin staţia Timpuri Noi, aplasată la intersecţia dintre Splaiul Unirii, bd. Gheorghe Şincai şi Calea Văcăreşti. Şi prin staţia Tineretului de pe Magistrala M3. Nu în ultimul rând, pe cele patru artere importante (de circulatie) ale cartierului (bulevardele Gheorghe Şincai, Tineretului, Calea Văcăreşti şi Splaiul Unirii) există linii de autobuz, troleibuz şi posibilitatea accesului la o linie de tramvai care continuă Şos. Mihai Bravu (prin Calea Văcăreşti), către cartierul Berceni.

Tot cartierul dispune de o unitate de învăţământ gimnazial, un liceu şi două facultăţi particulare. Comerţul se desfăşoară mulţumitor, spaţiile pentru această funcţiune fiind asigurate de parterul blocurilor.

ZonaTineretului dispune şi de două pieţe agroalimentare de mici dimensiuni, una dintre ele fiind privată, iar cealaltă aflându-se în subordinea Primariei Sectorului 4. Aceasta din urmă fiind cea mai veche din cartier, a preluat denumirea de la una dintre străzile desfiinţate - Piaţa Norilor.

În imediata vecinătate a cartierului se găsesc două dintre cele mai importante obiective culturale ale Bucureştiului. Unul este clădirea ce adăposteşte Palatul Copiilor care beneficiază de un spaţiu amenajat cu funcţiuni specifice activităţii pentru care a fost destinat. La mică distanţă de Palatul Copiilor, într-o zonă importantă a Parcului Tineretului (încă din perioada de început a acestuia), se află prima sală cu funcţiuni multiple a Bucureştiului, destinată manifestărilor culturale, sportive şi de altă natură - Sala Polivalentă.

PROIECTE IMOBILIARE ÎN ZONĂ

Parc Residence, Hills Residence, Tineretului Residence, Tineretului Residence 2, Rams Residence.