0
0
Adaugă anunţul tău
»
»
»
»
Apartament - 2 camere - Oltenitei

Apartament - 2 camere - Oltenitei

Reper: lângă Piata Sudului - Romprim

 307RUN4821 
click pentru zoom
4 Poze
 • Etaj etaj 3/P+7
 • Suprafaţa utilă 54.77 m2
 • Construcţie 2019
 • Camere 2
 • Dormitoare 1
 • Balcoane 1
 • Metrou Da
Alertă de preţ Setează preţul preferat și noi te anunţăm imediat. Click aici
63.700
se adauga TVA

Olympus Residence, probabil cel mai complex ansamblu rezidential dezvoltat in Zona de Sud!

Asa cum am promis, il construim pe al doilea! Dupa care, vor urma si etapele 3, 4 si 5 ......Si asta, pentru ca vrem sa ne respectam cuvantul, astfel incat Olympus Residence sa devina cu adevarat un ansamblu complet.

Pentru ca piata imobiliara din Sud, si nu numai, a aratat deja un apetit imens pentru locuinte de top, Olympus Residence- Piata Sudului 2 va dispune de apartamente cu doua si trei camere, garsoniere, studio-uri, fiecare dintre acestea in mai multe variante. In plus, in premiera absoluta!, la ultimele niveluri va dispune de duplex-uri senzationale, fiecare avand cate o terasa spatioasa pe ultimul nivel al constructiei.

Proprietatile marca Olympus Residence se inscriu in linia investitiilor sigure, asta insemnand ca, datorita pozitiei si a nivelului de dotare si finisare, nu se vor devaloriza in timp. Ba, din contra. Astfel, un apartament in complexul Olympus Residence Piata Sudului 2 poate reprezenta o investitie profitabila si sigura, indiferent de fluctuatiile pietei imobiliare.

Acest al doilea imobil se bucura de o arhitectura indrazneata, moderna , originala si in totala armonie cu cea a primului bloc. Asa cum apartamentele sunt compartimentate cu iscusinta, impletind confortul cu utilitatea, tot asa arhitectura pe care i-am conferit-o complexului Olympus Residence Piata Sudului 2 impleteste eficienta cu estetica.

Dispus pe 2S+P+7E, complexul Olympus Residence este construit cu simt de raspundere si in concordanta cu normele de siguranta prevazute de legislatia in vigoare. Cele 91 de proprietati puse in piata sunt in mare parte decomandate, cu exceptia studio-urilor, vor fi finisate la cheie si dotate cu materiale de la unele dintre cele mai bune companii europene de pe piata de profil.

Olympus Residence bifeaza o bila alba si datorita amplasarii lui: intr-o zona care-ti permite sa ajungi rapid in oricare parte a capitalei, fie ca te deplasezi cu metroul sau alegi autobuzele ori tramvaiul. Din caminul tau, nu faci mai mult de trei minute pana la statia de tramvai, aceasta deoarece se afla chiar in fata complexului. Totodata, esti la numai cateva minute de mers pe jos pana la statia de metrou Aparatorii Patriei, iar daca te decizi ca, dupa o zi de munca sa te destinzi la o cafea, un film sau cumparaturi, Mall Sun Plaza este la numai 3 minute de mers cu masina.

Apartamentele Olympus Residence pot fi achizitionate si cu credit ipotecar. Iar noi iti punem la dispozitie GRATUIT specialisti care sa te consilieze si sa te sprijine in cazul in care te decizi sa achizitionezi o locuinta prin credit.

Foarte important! NU omite fazele 3,4 si 5 ale proiectului Olympus Residence-Piata Sudului. In linkul de mai jos te invitam sa simti viziunea noastra privind viitorul.

MAI MULT
Dotări / Utilităţi / Informaţii utile
 • Baie 1
 • structura Beton, Caramida, Cadre
 • Impartire decomandat
 • balcon 1
 • Altele un dormitor
 • Finisaje/
  Utilităţi
  lift, interfon, usa metalica, iluminat exterior, cablu, wireless, fibra optica
 • Info imobil nou, in stare foarte buna, curat, decomandat, celulare, acces stradal, acces mixt, amenajate, 2 benzi, asfaltate, vedere mixta, vedere stradala
 • Vecinătăţi magazine, piata, gradinita, scoala, transport public, metrou, parc, restaurant, mall/centru comercial, loc de joaca, ansamblu rezidential
 • Acte autorizatie de constructie, certificat de urbanism, achitat integral, credit bancar, credit prima casa, persoana juridica
 • Alte suprafețe STU - SUPRAFATA TOTALA UTILA: 60.67 mp,SUPRAFATA TERASE/BALCOANE: 5.9 mp
 • Destinații rezidenta
Localizare
Oltenitei - lângă Piata Sudului - Romprim
Foto
Ultima actualizare a ofertei: 18.12.2019
Contactează-ne
Contactează agentul:
Liliana Serban
Click pentru a vedea telefonul
Ofertă promovată de:
Soseaua OIltenitei 14A, Popesti Leordeni
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Contactează agentul:
Liliana Serban
Premier Rezidential Zona de Sud
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Motiv:
Tip:
Doreşti să generăm o alertă ?

Dacă dorești sa primești pe email alerte cu noi oferte specifice acestei căutari te rugăm să introduci adresa de mail.

Nu, mulţumesc