90.476 € + TVA
Comision
Cumpărător
0%
Tip proprietate Apartament
Camere 2
Băi + Gr. sanitare 1
An construcție 2022
Etaj 1/P+8
Suprafața utilă 64 m2
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

Inca nu ai gasit apartamentul potrivit?
Iti prezentam un apartament de 2 camere intr un imobil de 8 etaje, dotat cu doua lifturi, amplasat intr o zona in plina dezvoltare, in cartierul Militari.
Apartamentul are suprafata de 64 mp, decomandat, se afla la etajul 1/8 si este foarte aproape de metrou Pacii, Autogara Militari dar si alte mijloce de transport in comun. De asemenea, imobilul are in apropiere centre comerciale, restaurante, institutii de invatamant si locuri de joaca pentru copii .
Apartamentele vor putea fi personalizate, ȋn functie de preferintele personale ale fiecarui cumparator, ele fiind predate la stadiul de “finisat la cheie”
Pentru mai multe detalii legate de proprietate sau pentru stabilirea unei vizionari, va rugam sa ne contactati.
COMISION 0%
Ultima consolidare: 2022
Descriere băi:Geam la baie

Localizare

ADRESA EXACTĂ: Bucuresti, str. Valea Cascadelor

Informații utile

Zona Militari
Nr. dormitoare 1
Baie 1
Nr. balcoane 1
Suprafața construită (desfășurată) 64 m2
Tip proprietate Apartament
Camere 2
An construcție 2022
Etaj 1/P+8
Suprafața utilă 64 m2
Finisaje/Utilităţi
Finisaje: parchet laminat, Gresie, Vopsea lavabila, Faianta, Geamuri termoizolante - pvc, Calorifere fonta, Dotari: lift, Interfon, Usa metalica, Iluminat exterior
Info imobil
Mobilat: nemobilat, Stare interior: finisat modern, Compartimentare: decomandat, Usi interior: lemn masiv, Bucatarie: inchisa, Proprietarul plateste: telefon, Cablu tv, Curte: comuna, Stadiu constructie: in constructie, Confort: i, Structura: cadre, Strazi limitrofe: asfaltate, Orientari: vest, Vedere: vedere panoramică, Vedere spre oraș
Vecinătăţi
transport public; ansamblul the building 72 se afla in cartierul militari, sectorul 6, in apropierea statiei de metrou pacii si a autogarii militari. accesul este rapid din bulevardul iuliu maniu si are numeroase legaturi cu transportul stb.
Alte suprafețe
STU - SUPRAFAȚA TOTALĂ UTILĂ: 64 mp,SUPRAFAȚĂ TERASE/BALCOANE: 8 mp
Detalii comerciale
Comision cumpărător: 0%
Ultima actualizare: 2 august 2022
Ești interesat?