149.500 €; 670 €/lună
Comision
Cumpărător
0%
Tip proprietate Apartament
Camere 4
Băi + Gr. sanitare 3
An construcție 2003
Etaj P / P+3
Suprafața utilă 119 m2
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

Oferim spre vânzare / inchiriere spațiu comercial, având o suprafață construita de 140 mp , acesra se afla amplasat pe Bulevardul Marasesti zona Parcului Carol 1 ,Budapesta zonă de retail în continuă dezvoltare, intens circulată.
Activitatea comercială aferentă zonei este, în principal, de proximitate cu specific adresat rezidenților zonei dar si celor veniti de la distanta avand in permanenta disponibile multiple locuri de parcare.
Un aspect important este și faptul că spațiul este amplasat la o distanță de cativa metri de linia de tramvai și 600 metri de stația de metrou Unirii sau Tineretului.
In acest spatiu au functionat, firme de cleaning, companii de livrari colete, consultanta, medicina primara, clinica, laboratoare samd.
Chirie incasata intre 700-1200 Euro/ luna.
Vanzarea se face la pretul de 169.000 Euro . Si inchiriere la 700€
Va invit la vizionare.
Ultima consolidare: 2021

Localizare

ADRESA EXACTĂ: Bucuresti, bld. Mărăşeşti

Informații utile

Zona Marasesti
Nr. dormitoare 2
Băi 2
Gr. sanitare 1
Suprafața construită (desfășurată) 140 m2
Tip proprietate Apartament
Camere 4
An construcție 2003
Etaj P / P+3
Suprafața utilă 119 m2
Finisaje/Utilităţi
Finisaje: vopsea lavabila, Calorifere fonta; geamuri cu izolație fonică, Dotari: aer conditionat, Scara interioara, Interfon, Usa metalica, Facilitati persoane cu dizabilitati, Iluminat exterior, Televizor; cabină de duș, Parcare biciclete
Info imobil
Mobilat: semi-mobilat, Stare interior: ultrafinisat, Magazie, Bucatarie: frigider, Compartimentare: decomandat, Usi interior: pvc, Proprietarul plateste: telefon, Cablu tv, Curte: individuala, Gradina, Stadiu constructie: finalizat, Structura: beton, Strazi limitrofe: asfaltate, Orientari: nord - vest
Vecinătăţi
transport public
Alte suprafețe
SUPRAFAȚĂ TERASE/BALCOANE: 15 mp
Detalii comerciale
Comision cumpărător: 0%
Ultima actualizare: 28 septembrie 2022
Ești interesat?