420.000 €; 1.800 €/lună
Tip proprietate Apartament
Camere 5
Băi + Gr. sanitare 2
An construcție 1940
Etaj P / P+1
Suprafața utilă 120 m2
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

Va propunem la vanzare/inchiriere un parter inalt de vila interbelica in zona Kiseleff. Proprietatea cu o suprafata de aprox. 120 mp este compusa din 5 camere, debara, bucatarie inchisa mobilata si utilata, o baie si un wc de serviciu.
Apartamentul are parchet masiv original, tavane inalte de 3m. Prin camerele generoase, dispunerea lor si pozitia imobilului in zona, spatiul se preteaza pentru activitati notariale, de arhitectura, contabile, cabinete de avocatura, mica clinica estetica, cat si pentru rezidenta. Acces separat in proprietate. Mai exista un apartament la etajul vilei.
Apartamentul se vinde/se inchiriaza impreuna cu un garaj generos de 27mp situat la demisolul imobilului, cu 2 camere de depozitare si 47% din suprafata podului.
Zona este una exceptionala, in vecinatatea Parcului Kiseleff.

*Certificat energetic in lucru
Descriere băi:Geam la baie

Localizare

Informații utile

Zona Kiseleff
Băi 2
Nr. balcoane 1
Parcare 1
Suprafața construită (desfășurată) 140 m2
Tip proprietate Apartament
Camere 5
An construcție 1940
Etaj P / P+1
Suprafața utilă 120 m2
Finisaje/Utilităţi
Finisaje: parchet laminat, Gresie, Vopsea lavabila, Faianta, Calorifere fonta, Geamuri tamplarie lemn; ferestre care se deschid, Dotari: aer conditionat, Interfon, Usa metalica, Iluminat exterior; cadă, Acoperiș
Info imobil
Mobilat: nemobilat, Stare interior: finisat clasic, Bucatarie: mobilata, Echipata, Frigider, Aragaz, Hota, Inchisa, Compartimentare: semi-decomandat, Usi interior: lemn masiv, Sticla, Proprietarul plateste: telefon, Cablu tv, Curte: comuna, Stadiu constructie: finalizat, Strazi limitrofe: asfaltate
Vecinătăţi
transport public
Ultima actualizare: 8 septembrie 2022
Ești interesat?