0
0
Adaugă anunţul tău
»
»
»
»
Apartament - 4 camere - Grivitei

Apartament - 4 camere - Grivitei

Reper: lângă Str. Sfin?ii Voievozi

 1062RUN2726 
click pentru zoom
12 Poze
 • Etaj etaj 1/P+1
 • Suprafaţa utilă 136.49 m2
 • Suprafaţa constr. 145.49 m2
 • Construcţie inainte de 1950
 • Camere 4
 • Dormitoare 4
 • Balcoane 1
 • Metrou Nu
Alertă de preţ Setează preţul preferat și noi te anunţăm imediat. Click aici
128.000

Amplasare: apartamentul este situat in Sectorul 1, in zona cuprinsa intre Calea Victoriei si Calea Grivitei, pe strada Sfintii Voievozi, la intersectia cu Calea Grivitei.

Acces:

-dinspre Calea Grivitei;

-dinspre Calea Victoriei prin str. Moxa si apoi prin str. Sfintii Voievozi;

-dinspre Calea Victoriei prin str. Gh. Manu pana la rond si apoi prin str. Sfintii Voievozi;

-dinspre Bd. Lascar Catargiu prin str. Gh. Manu pana la rond si apoi prin str. Sfintii Voievozi;

-dinspre Bd. Dacia prin Calea Grivitei;

-dinspre str. Buzesti prin Calea Grivitei.

Vecinatati: Biserica Sfintii Voievozi; Baia Grivita; A.S.E. - Facultatea de Finante si Banci; Liceul Bulgar; Colegiul Ion Socolescu.

Apartament cu 4 camere situat la etajul 1 al unui imobil cu 3 niveluri (parter, etaj si mansarda). Imobilul este construit in 1940 si nu este incadrat in niciuna dintre categoriile de imobile cu grad de risc seismic (nu are bulina). Zona adiacenta (Calea Grivitei) este incadrata ca sit protejat dar imobilul nu este incadrat ca monument istoric. Imobilul a fost gandit initial ca un spatiu bivalent, la parter - magazine, si la etaj - apartamente de locuit. De aceea, de la parter accesul spre apartament se face printr-un hol comun inalt si spatios si apoi printr-o usa, separata, pe scara pana la apartament. Imobilul este locuit de 3 proprietari, 2 la etajul 1 (cu cai de acces separate complet) si unul la mansarda.

Apartamentul cu 4 camere are suprafata totala de 145,49mp si suprafata utila de 136,49mp. La aceasta se adauga si holul si casa scarii de acces precum si cota parte indiviza din holul comun de acces in bloc. Este compartimentat circular, din holul central de acces se intra in toate incaperile.

Compartimentare: 4 camere (23,96mp, 22,53mp, 20,34mp si 19,09mp), holul central de acces care poate fi usor considerat a 5-a camera (18,59mp), bucatarie (11,77mp), baie (8,07mp), wc serviciu (1,37mp), vestibul (5,88mp), oficiu (3,71mp), debara (1,28mp) si o boxa la subsol (9mp).

Toate camerele au o inaltime apreciabila (4,3m) si sunt extrem de bine iluminate natural. Initial, intre 3 dormitoare existau usi de trecere, acum exista doar o usa de trecere doar intre 2 dormitoare. S-a facut o delimitare clara intre baie si wc-ul de serviciu, in baie neexistand vas wc.

Amenajari si dotari interioare: apartamentul a fost refacut/reamenajat/modernizat; toate camerele, inclusiv holul central de primire, au pardosli din parchet; pardosli placate cu gresie in bucatarie, baie, wc, hol; zugraveli lavabile; pereti placati cu faianta in bucatarie, baie, wc; instalatii sanitare si electrice noi; vase baie noi; centrala termica; calorifere aluminiu, dar s-au pastrat si sobele ca elemente decorative; aer conditionat; tamplarie termopan; contorizare.

Bucatarie ramane mobilata.

Din punct de vedere structural, imobilul se prezinta excelent. Trebuie refacuta fatada cladirii (s-au demarat deja demersurile pentru refacere).

Din punct de vedere legal: proprietate achizitionata pe Legea 85, nerevendicata. Exista cadastru si este intabulat.

Apartamentul are farmecul interioarelor de inceput de Secol XX, modernizat si adus la zi. Cei care apreciaza spatiile vaste, aerisite, aerul retro, vor aprecia si acest apartament. Al carui pret este chiar decent fata de alte proprietati similare ...

Pret: 128.000 euro

MAI MULT
Dotări / Utilităţi / Informaţii utile
 • grupuri sanitare 2
 • structura caramida
 • Impartire comandat
 • balcon 1
 • Altele 4 dormitoare
 • Info imobil nemobilat, interior renovat, amplasat in imobil vechi, imobil in stare buna, centrala proprie a apartamentului, strazi amenajate, vedere mixta, acces stradal
 • Acte contr. vanzare-cumparare, conform legii 85/1992, poseda numar cadastral, carte funciara, rol fiscal
 • Destinații rezidenta
Foto
MAI MULT
Ultima actualizare a ofertei: 20.09.2019
Contactează-ne
Contactează agentul:
Vasile Dascal
Click pentru a vedea telefonul
Ofertă promovată de:
Bd.Dimitrie Cantemir nr.5 bl.6, sc.2, parter, ap.43 sector 4 Bucuresti
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Contactează agentul:
Vasile Dascal
INTERMEDIAS
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Motiv:
Tip:
Doreşti să generăm o alertă ?

Dacă dorești sa primești pe email alerte cu noi oferte specifice acestei căutari te rugăm să introduci adresa de mail.

Nu, mulţumesc