85.100 €
Comision
Cumpărător
0%
Tip proprietate Apartament
Camere 2
Băi + Gr. sanitare 1
An construcție 2023
Etaj 4/P+7
Suprafața utilă -
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

Promotii atractive! Contacteaza-ne pentru a vizita viitoarea ta casa!

ANSAMBLU VERDE CU PANOURI FOTOVOLTAICE.

Envogue Residence Iuliu Maniu vă pune la dispoziție garsoniere,
studio-uri, apartamente cu 2 ,3 si 4 camere, elegante, la preț atractiv în care vă veți simți ca acasă de îndată.

Situat chiar in Militari, pe bulevardul Bulevardul Iuliu Maniu, Envogue Residence are acces la toata infrastructura Bucurestiului.

Fie că ești în căutarea unei locuințe pentru uzul propriu, fie că vrei să faci o investiție inteligentă, un apartament cu două camere rămâne una dintre cele mai viabile opțiuni pe care le ai la dispoziție. În ansamblul rezidențial EnVogue Residence - Iuliu Maniu, din vestul Capitalei, îți punem la dispoziție unități locative bicamerale cu suprafețe generoase, semnificativ peste media practicată în mod obișnuit pe această piață. Spre exemplu, apartamentul pe care ți-l propunem spre vânzare are o suprafață utilă de 58.5 metri

Promotii atractive! Contacteaza-ne pentru a vizita viitoarea ta casa!

ANSAMBLU VERDE CU PANOURI FOTOVOLTAICE.

Envogue Residence Iuliu Maniu vă pune la dispoziție garsoniere,
studio-uri, apartamente cu 2 ,3 si 4 camere, elegante, la preț atractiv în care vă veți simți ca acasă de îndată.

Situat chiar in Militari, pe bulevardul Bulevardul Iuliu Maniu, Envogue Residence are acces la toata infrastructura Bucurestiului.

Fie că ești în căutarea unei locuințe pentru uzul propriu, fie că vrei să faci o investiție inteligentă, un apartament cu două camere rămâne una dintre cele mai viabile opțiuni pe care le ai la dispoziție. În ansamblul rezidențial EnVogue Residence - Iuliu Maniu, din vestul Capitalei, îți punem la dispoziție unități locative bicamerale cu suprafețe generoase, semnificativ peste media practicată în mod obișnuit pe această piață. Spre exemplu, apartamentul pe care ți-l propunem spre vânzare are o suprafață utilă de 58.5 metri pătrați,.

Programând o vizionare, vei descoperi că locuința despre care îți vorbim se distinge prin caracteristicile devenite deja obișnuință pentru clienții EnVogue Residence, anume calitatea și siguranța construcției, alături de finisajele din categoria premium. La suprafața generoasă a acestui tip de apartament se adaugă un alt avantaj important pentru potențialii cumpărători, anume compartimentarea sa inteligentă, respectiv faptul că este o unitate locativă decomandată ceea ce credem că va contribui mult la sporirea confortului tău!

PLUS-VALOARE: Ne străduim în permanență să punem la dispoziția clienților noștri cele mai bune oferte financiare, astfel că făcând o achiziție EnVogue Residence - Iuliu Maniu te vei bucura de următoarele beneficii:
Prețuri cu până la 9.200 de euro mai mici pentru plata cash, comparativ cu achizițiile prin credit.
Ai EXTRA REDUCERE de până la 125€/mp la toate apartamentele din Envogue Residence Iuliu Maniu Corpul B, din Tronsonul 1 şi Tronsonul 2

Asistență GRATUITĂ, din partea unui broker de credite profesionist, pentru cei interesați de accesarea unei finanțări bancare.
Reducere de 10% la mobila din magazinul Mobexpert Militari, la cumpărarea oricărei locuințe în cadrul EnVogue Residence - Iuliu Maniu.
Aflat în dezvoltare pe Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 586-590, în imediata apropiere a stațiilor de metrou Păcii și Preciziei, EnVogue Residence - Iuliu Maniu aduce pe piață apartamente noi de calitate superioară, cu suprafețe și compartimentări variate garsoniere, studiouri, apartamente cu două și trei camere, dar și penthouse-uri mai spațioase. Recent finalizată, prima fază de dezvoltare a proiectului (corpul C) cuprinde 169 de unități locative, în vreme ce faza a doua (corpul B) este aflată în derulare și cuprinde 214 apartamente.
Locuințele din cadrul proiectului au suprafețe generoase, peste media practicată în mod obișnuit pe acest segment de piață, în vreme ce dotările și finisajele se încadrează în categoria premium, tocmai pentru a furniza rezidenților acel plus de confort pe care și-l doresc în propriile case. Dovadă a atenției deosebite acordate siguranței și confortului locatarilor, fiecare bloc din cadrul ansamblului EnVogue Residence - Iuliu Maniu include propriul adăpost de protecție civilă, amplasat la subsolul clădirii. De asemenea, dezvoltatorul a început deja instalarea de panouri fotovoltaice în cadrul proiectului, astfel că viitorii rezidenți se vor putea bucura de confortul și beneficiile unei surse de energie regenerabilă.
Specificații și facilități:
Regim de înălțime de la 6 la 9 etaje
Fundație de tip radier general, cu 2 subsoluri
Structură pe cadre de beton
Adăpost de protecție civilă pentru fiecare bloc
Panouri fotovoltaice
Certificat de performanță energetică de clasa A
Compartimentări interioare din cărămidă Porotherm
Izolație exterioară realizată din vată bazaltică și polistiren
Grad ridicat de protecție ignifugă
Sistem de termoizolație și hidroizolație de la Sika pentru terase
Spații verzi și zonă de promenadă
Locuri de joacă pentru copii
Spații comerciale, restaurant, sală de fitness, supermarket
Stații de încărcare pentru mașini electrice etc.


Fară taxă de mentenanță ansamblu!
Fară costuri ascunse!

Comunitatea EnVogue Residence cuprinde peste 600 de familii fericite!

#FiiEnVogue

Localizare

Informații utile

Zona Militari
Nr. dormitoare 1
Baie 1
Nr. balcoane 1
Tip proprietate Apartament
Camere 2
An construcție 2023
Etaj 4/P+7
Finisaje/Utilităţi
Finisaje: parchet laminat, Gresie, Vopsea lavabila, Faianta, Geamuri termoizolante - pvc, Calorifere aluminiu, Dotari: aer conditionat, Lift, Interfon, Usa metalica, Iluminat exterior, Wireless, Fibra optica
Info imobil
Stare interior: nou, Bucatarie: deschisa inclusa in living, Compartimentare: decomandat, Vechime imobil: nou, Stadiu constructie: finalizat, Acces: acces stradal, Acces mixt, Strazi limitrofe: amenajate, Orientari: sud, Vedere: vedere mixta
Alte informatii
Detalii pret vanzare: valabil pentru avans minim 80%
Vecinătăţi
magazine, piata, gradinita, scoala, transport public, metrou, parc, mare, drum national, autostrada, hotel, restaurant, mall/centru comercial, loc de joaca, drum urban, ansamblu rezidential, spital, taxi
Acte
Acte de proprietate: autorizatie de constructie, Certificat de urbanism
Alte suprafețe
STU - SUPRAFAȚA TOTALĂ UTILĂ: 58.5 mp,SUPRAFAȚĂ TERASE/BALCOANE: 6 mp
Destinații
Destinatii: rezidenta
Detalii comerciale
Comision cumpărător: 0%

Video

Ultima actualizare: 1 February 2024
Ești interesat?