67.300 €
Comision
Cumpărător
0%
Tip proprietate Garsonieră
Camere 1
Băi + Gr. sanitare 1
An construcție 2024
Etaj 2/P+7
Suprafața utilă 48 mp
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

Promotii atractive! Contacteaza-ne pentru a vizita viitoarea ta casa!

ANSAMBLU VERDE CU PANOURI FOTOVOLTAICE.

Envogue Residence Iuliu Maniu vă pune la dispoziție garsoniere,
studio-uri, apartamente cu 2,3 si 4 camere, elegante, la preț atractiv în care vă veți simți ca acasă de îndată.

Situat chiar in Militari, pe bulevardul Bulevardul Iuliu Maniu, Envogue Residence are acces la toata infrastructura Bucurestiului.

Îți dorești să ai parte de intimitatea și funcționalitatea pe care ți le-ar oferi un apartament cu două camere, dar ești oarecum constrâns la capitolul buget? În ansamblul EnVogue Residence - Iuliu Maniu, din vestul Capitalei, găsești soluția optimă! Este vorba despre un apartament de tip studio, care, deși compartimentat în două camere, este mai compact decât unitățile bicamerale standard din cadrul proiectului nostru și, deci, mai accesibil ca preț. Spre exemplu, proprietatea pe care ți-o propunem spre vânzare are o suprafață

Promotii atractive! Contacteaza-ne pentru a vizita viitoarea ta casa!

ANSAMBLU VERDE CU PANOURI FOTOVOLTAICE.

Envogue Residence Iuliu Maniu vă pune la dispoziție garsoniere,
studio-uri, apartamente cu 2,3 si 4 camere, elegante, la preț atractiv în care vă veți simți ca acasă de îndată.

Situat chiar in Militari, pe bulevardul Bulevardul Iuliu Maniu, Envogue Residence are acces la toata infrastructura Bucurestiului.

Îți dorești să ai parte de intimitatea și funcționalitatea pe care ți le-ar oferi un apartament cu două camere, dar ești oarecum constrâns la capitolul buget? În ansamblul EnVogue Residence - Iuliu Maniu, din vestul Capitalei, găsești soluția optimă! Este vorba despre un apartament de tip studio, care, deși compartimentat în două camere, este mai compact decât unitățile bicamerale standard din cadrul proiectului nostru și, deci, mai accesibil ca preț. Spre exemplu, proprietatea pe care ți-o propunem spre vânzare are o suprafață utilă de .48 metri pătrați.
Unul dintre atuurile acestui apartament este dat de compartimentarea sa inteligentă: suntem siguri că te vei bucura pe deplin de livingul spațios, cu bucătărie deschisă, dar și de dormitorul intim, practic și funcțional. Programând o vizionare, vei descoperi că proprietatea se remarcă, bineînțeles, prin caracteristicile devenite deja obișnuință pentru clienții noștri, anume calitatea și siguranța construcției, în combinație cu finisajele din categoria premium.

PLUS-VALOARE: Ne străduim în permanență să punem la dispoziția clienților noștri cele mai bune oferte financiare, astfel că făcând o achiziție EnVogue Residence - Iuliu Maniu te vei bucura de următoarele beneficii:
Prețuri cu până la 9.200 de euro mai mici pentru plata cash, comparativ cu achizițiile prin credit.
Discounturi atractive aplicate la prețurile de listă: minus 50 euro/mp pentru plata cash, față de minus 100 euro/mp pentru plata prin credit.

Asistență GRATUITĂ, din partea unui broker de credite profesionist, pentru cei interesați de accesarea unei finanțări bancare.
Reducere de 10% la mobila din magazinul Mobexpert Militari, la cumpărarea oricărei locuințe în cadrul EnVogue Residence - Iuliu Maniu.
Aflat în dezvoltare pe Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 586-590, în imediata apropiere a stațiilor de metrou Păcii și Preciziei, EnVogue Residence - Iuliu Maniu aduce pe piață apartamente noi de calitate superioară, cu suprafețe și compartimentări variate garsoniere, studiouri, apartamente cu două și trei camere, dar și penthouse-uri mai spațioase. Recent finalizată, prima fază de dezvoltare a proiectului (corpul C) cuprinde 169 de unități locative, în vreme ce faza a doua (corpul B) este aflată în derulare și cuprinde 214 apartamente.
Locuințele din cadrul proiectului au suprafețe generoase, peste media practicată în mod obișnuit pe acest segment de piață, în vreme ce dotările și finisajele se încadrează în categoria premium, tocmai pentru a furniza rezidenților acel plus de confort pe care și-l doresc în propriile case. Dovadă a atenției deosebite acordate siguranței și confortului locatarilor, fiecare bloc din cadrul ansamblului EnVogue Residence - Iuliu Maniu include propriul adăpost de protecție civilă, amplasat la subsolul clădirii. De asemenea, dezvoltatorul a început deja instalarea de panouri fotovoltaice în cadrul proiectului, astfel că viitorii rezidenți se vor putea bucura de confortul și beneficiile unei surse de energie regenerabilă.
Specificații și facilități:
Regim de înălțime de la 6 la 9 etaje
Fundație de tip radier general, cu 2 subsoluri
Structură pe cadre de beton
Adăpost de protecție civilă pentru fiecare bloc
Panouri fotovoltaice
Certificat de performanță energetică de clasa A
Compartimentări interioare din cărămidă Porotherm
Izolație exterioară realizată din vată bazaltică și polistiren
Grad ridicat de protecție ignifugă
Sistem de termoizolație și hidroizolație de la Sika pentru terase
Spații verzi și zonă de promenadă
Locuri de joacă pentru copii
Spații comerciale, restaurant, sală de fitness, supermarket
Stații de încărcare pentru mașini electrice etc.


Fară taxă de mentenanță ansamblu!
Fară costuri ascunse!

Pretul include TVA!

Comunitatea EnVogue Residence cuprinde peste 600 de familii fericite!

#FiiEnVogue

Localizare

Informații utile

Zona Militari
Nr. dormitoare 1
Baie 1
Nr. balcoane 1
Tip proprietate Garsonieră
Camere 1
An construcție 2024
Etaj 2/P+7
Suprafața utilă 48 mp
   
Finisaje/Utilităţi
Finisaje: parchet laminat, Gresie, Vopsea lavabila, Faianta, Geamuri termoizolante - pvc, Calorifere aluminiu, Dotari: aer conditionat, Lift, Sistem de alarma, Interfon, Usa metalica, Usa antifoc, Iluminat exterior, Wireless, Fibra optica
Info imobil
Stare interior: nou, Compartimentare: decomandat, Usi interior: pvc, Celulare, Bucatarie: inchisa, Vizionari: imobil liber, Vechime imobil: nou, Stadiu constructie: finalizat, Tipuri de apartamente: garsoniere, 2 camere, 3 camere, 4 camere, 4+ camere, Penthouse, Structura: beton, Caramida, Pereti exteriori: beton, Caramida, Izolatie exterioara: tencuiala, Polistiren expandat, Vata bazaltica, Pereti interiori: caramida, Izolatie interioara: polistiren expandat, Fatada: vopsea decorativa, Curte: betonata, Plansee: beton armat, Fundatie: cu ziduri (beton turnat), Cu ziduri (caramida), Cu stalpi (beton), Acces: acces stradal, Acces mixt, Strazi limitrofe: amenajate, Asfaltate, Drum judetean, Orientari: est, Vedere: vedere mixta
Alte informatii
Detalii pret vanzare: valabil pentru avans minim 15%
Vecinătăţi
magazine, piata, gradinita, scoala, transport public, metrou, parc, mare, drum national, autostrada, hotel, restaurant, mall/centru comercial, loc de joaca, drum urban, ansamblu rezidential, spital, taxi
Acte
Acte de proprietate: certificat energetic, Autorizatie de constructie, Certificat de urbanism, Dobandire: cumparare, Forma titlului de proprietate: persoana juridica
Alte suprafețe
SUPRAFAȚĂ TERASE/BALCOANE: 6 mp
Destinații
Destinatii: rezidenta
Detalii comerciale
Comision cumpărător: 0%

Video

Ultima actualizare: 26 March 2024
Ești interesat?