2.500.000 € + TVA
Comision
Cumpărător
0%
Tip proprietate Apartament
Camere 4
Băi + Gr. sanitare 4
An construcție 2021
Etaj 8/P+8
Suprafața utilă 322.2 m2
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

Imobiliare Herastrau va prezinta unul dintre cele mai exclusiviste proiecte rezidențiale de pe piața imobiliară din București sub numele One Rahmaninov. Complexul de apartamente super-premium situat lângă Parcul Verdi face acum parte din managementul și portofoliul One United Properties.
One Rahmaninov oferă apartamente exclusiviste cu vedere la Parcul Verdi și Lacul Floreasca, într-o zonă de dorit a Bucureștiului, cu acces rapid la multe facilități. Complexul este format din 86 de unități rezidențiale de lux.
One Rahmaninov acoperă o suprafață construită de 23.000 de metri pătrați, cu P + 8 etaje și 3 intrări. Este singurul complex rezidențial din țară cu un hol de 600 de metri pătrați și 6 metri înălțime. În același timp, complexul include un loc de joacă pentru copii și o parcare foarte generoasă, cu 200 de locuri de parcare pentru toate apartamentele.
Certificat energetic: Clasa A

Localizare

Informații utile

Zona Floreasca
Nr. dormitoare 3
Băi 3
Gr. sanitare 1
Nr. terase 2
Suprafața construită (desfășurată) 439.3 m2
Tip proprietate Apartament
Camere 4
An construcție 2021
Etaj 8/P+8
Suprafața utilă 322.2 m2
   
Finisaje/Utilităţi
Finisaje: parchet laminat, Gresie, Vopsea lavabila, Faianta, Geamuri termoizolante - pvc, Geamuri termoizolante - aluminium, Dotari: aer conditionat, Lift, Usa metalica, Iluminat exterior, Videointerfon, Wireless, Bideu; cabină de duș, Cadă
Info imobil
Stare interior: ultrafinisat, Compartimentare: decomandat, Usi interior: celulare, Proprietarul plateste: telefon, Cablu tv, Stadiu constructie: finalizat, Structura: beton, Confort: ii, Strazi limitrofe: asfaltate, Vedere: vedere panoramică
Vecinătăţi
transport public, loc de joaca
Alte suprafețe
SUPRAFAȚĂ TERASE/BALCOANE: 117.1 mp
Detalii comerciale
Comision cumpărător: 0%
Ultima actualizare: 4 iulie 2022
Ești interesat?