119.000 €
Comision
Cumpărător
0%
Tip proprietate Apartament
Camere 2
Băi + Gr. sanitare 2
An construcție 2021
Etaj 3/P+4
Suprafața utilă 57 m2
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

Daca iti Doresti sa achizitionezi ptr investitie un imobil datorita pozitiei si a Locului de Parcare sa stiti ca se inchirieaza intre 450-550 Euro/apartament - Mobilat si utilat totul Nou - veti primi facturile si actele de Garantie la tot ce se afla in apartament. Dv. ori potentialul Chirias va plati cat consuma, are centrala proprie de apartament, ai loc de parcare asigurat, ai LIFT.
Va prezint spre Vanzare apartament de 2 camere, decomandat, in zona 13 Septembrie Bloc Nou dat in folosinta 2022 cu LIFT, suprafata de 57 mp, se afla la etajul 3 din 4, orientat spre Sud-Vest-Est, fiecare apartament cumparat are loc de parcare, un balcon, incalzirea se realizeaza prin centrala proprie de apartament.
Este pozitionat in zona 13 Septembrie la doar 1 min fata de statia STB si doar la o statie de autobuz/troleu-fata de, Gura de Metrou Academia Militara ori Orizont este la alegerea Dv.

Informații utile

Zona 13 Septembrie
Nr. dormitoare 1
Gr. sanitare 2
Nr. balcoane 1
Parcare 1
Suprafața construită (desfășurată) 76 m2
Tip proprietate Apartament
Camere 2
An construcție 2021
Etaj 3/P+4
Suprafața utilă 57 m2
   
Finisaje/Utilităţi
Gresie, Faianta, Geamuri termopan, Calorifere aluminiu, Aer conditionat, Hi-fi, Interfon, Lift, Iluminat exterior, Mansarda, Subsol, Demisol, Contor apa, Canalizare, Apa, Un dormitor
Info imobil
Interior nou, Interior renovat, Interior curat, Amplasat in imobil nou, Imobil in stare exceptionala, Imobil in stare buna, Centrala proprie a apartamentului, Strazi amenajate, Vedere stradala, Vedere laterala, Vedere mixta, Acces stradal
Vecinătăţi
magazine, piata, gradinita, scoala, transport in comun, parc, hotel, bar/pub, restaurant, metrou
Acte
Contr. vanzare-cumparare
Destinații
Birou, rezidenta
Detalii comerciale
Comision cumpărător: 0%
Ultima actualizare: 2 februarie 2023
Ești interesat?