180.000 €
Tip proprietate Apartament
Camere 4
Băi + Gr. sanitare 2
An construcție 1946
Etaj 2/P+2
Suprafața utilă 107 mp
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

Vă prezentăm o oportunitate unică de achiziție cu Comision 0% - un apartament cu amenajări deosebite, situat într-o vilă istorică din inima Bucureștiului.

Acest apartament excepțional se află pe strada JUSTIȚIEI, o locație centrală ce oferă acces facil la cele mai importante puncte de interes din oraș.Principalele caracteristici ale acestei proprietăți includ:Apartamentul este poziționat strategic între Parcul Carol și Piața Constituției, la doar 10 minute de mers pe jos de cele două atracții iconice ale orașului. Cu o amplasare în spatele Patriarhiei și în imediata apropiere a liceelor Dinu Lipatti și Mihai Eminescu, această locație este ideală pentru familiile cu copii sau pentru cei care doresc acces rapid la instituții de învățământ de calitate.Imobilul a fost construit în 1946 și se distinge prin caracterul său istoric și stilul arhitectural specific perioadei. Cu o structură solidă din beton armat și

Vă prezentăm o oportunitate unică de achiziție cu Comision 0% - un apartament cu amenajări deosebite, situat într-o vilă istorică din inima Bucureștiului.

Acest apartament excepțional se află pe strada JUSTIȚIEI, o locație centrală ce oferă acces facil la cele mai importante puncte de interes din oraș.Principalele caracteristici ale acestei proprietăți includ:Apartamentul este poziționat strategic între Parcul Carol și Piața Constituției, la doar 10 minute de mers pe jos de cele două atracții iconice ale orașului. Cu o amplasare în spatele Patriarhiei și în imediata apropiere a liceelor Dinu Lipatti și Mihai Eminescu, această locație este ideală pentru familiile cu copii sau pentru cei care doresc acces rapid la instituții de învățământ de calitate.Imobilul a fost construit în 1946 și se distinge prin caracterul său istoric și stilul arhitectural specific perioadei. Cu o structură solidă din beton armat și cărămidă, vilă dispune de două intrări separate și nu are bulină, asigurând astfel intimitate și siguranță.Cu o suprafață totală de 107,48 metri pătrați, acest apartament impresionează prin generozitatea spațiului. Dispune de 2 dormitoare spațioase, un living luminos și primitor, o bucătărie modernă și bine echipată, o baie elegantă și un WC de serviciu. Holurile și debara oferă spații de depozitare suplimentare, iar camera de la mansardă poate fi adaptată pentru diverse utilizări. Proprietatea include și o boxă în subsol pentru depozitarea obiectelor mai voluminoase.Apartamentul a fost renovat cu atenție la detalii, beneficiind de intervenția unui designer talentat. Finisajele sunt unice și de înaltă calitate, cu gresie și decorațiuni în baie și WC, iar pardoseala din dormitoare, living și camera de la mansardă este din parchet de stejar, conferind căldură și eleganță. Ușile de intrare sunt din metal, asigurând securitate, iar ferestrele din lemn triplu-stratificat cu geam termopan oferă izolație termică și fonică superioară. Jaluzelele exterioare din aluminiu completează confortul termic și luminozitatea.Apartamentul este dotat cu o centrală termică proprie și apometre, asigurând astfel eficiență în gestionarea resurselor. Dormitoarele sunt echipate cu sisteme de aer condiționat cu circuite separate pentru confort maxim. Instalațiile electrice, termice și sanitare sunt complet noi, eliminând preocupările legate de reparații sau modernizare.

Proprietatea include și o cotă indiviză din subsol și mansardă, oferind potențial pentru dezvoltări viitoare sau spații suplimentare de depozitare.

Situat într-o zonă rezidențială liniștită, acest apartament oferă un mediu prielnic pentru relaxare și odihnă. Vecinii sunt persoane de calitate, ceea ce contribuie la o atmosferă plăcută și armonioasă.Această proprietate unică reprezintă o oportunitate rară pe piața imobiliară din București. Cu finisaje de înaltă calitate, o locație centrală și caracterul istoric al vilei, acest apartament este perfect pentru cei care apreciază autenticitatea și confortul modern. Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare, vă stam la dispozitie!

Localizare

Informații utile

Zona Parcul Carol
Băi 2
Nr. balcoane 2
Suprafața construită (desfășurată) 127 mp
Tip proprietate Apartament
Camere 4
An construcție 1946
Etaj 2/P+2
Suprafața utilă 107 mp
   
Finisaje/Utilităţi
Parchet, Gresie, Jaluzele verticale, Interfon
Vecinătăţi
scoala, parc, restaurant, transport in comun, magazine, metrou
Destinații
Rezidenta
Ultima actualizare: 12 septembrie 2023
Ești interesat?
Ofertă promovată exclusiv de RENET REAL ESTATE NETWORK