215.000 €
Tip proprietate Apartament
Camere 2
Băi + Gr. sanitare 1
An construcție 2014
Etaj 2/P+3
Suprafața utilă 57.71 mp
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

Apartament 2 camere spatios si luminos, in una din cele mai bune zone ale Bucurestiului, zona Domenii, aproape de Piata Domenii, Parcul Herastrau si Kiseleff/Arcul de Triumf cu vedere libera/mixta.

Apartamentul este foarte bine impartit cu suprafete generoase, living 38mp, dormitor 1 - 20mp, baie - 7mp, bucatarie - 15mp, hol - 2.6, balcon/terasa - 6.06mp , geamuri foarte mari in toate camerele, vedere lateral si iesire pe terasa cu vedere pe spate. Se poate imparti si in 3 camere avand suprafata mare pe living si dormitor. Apartamentul este pozitionat pe spate retras, cu iesire pe terasa din dormitor, baie cu aerisire naturala, se vinde cu mobilier de bucatarie si baie. Aer conditionat in fiecare camera. Bucatarie noua complet mobilata si utila, lux, mobilier baie nou, parchet 14mm nou. Centrala proprie de aprtament, este renovat in totalitate cu finisaje bune, parchet si bucatarie noua, plus mobilier baie. Toate corpurile de iluminat sunt noi, schimbate recent. Utilat :

Apartament 2 camere spatios si luminos, in una din cele mai bune zone ale Bucurestiului, zona Domenii, aproape de Piata Domenii, Parcul Herastrau si Kiseleff/Arcul de Triumf cu vedere libera/mixta.

Apartamentul este foarte bine impartit cu suprafete generoase, living 38mp, dormitor 1 - 20mp, baie - 7mp, bucatarie - 15mp, hol - 2.6, balcon/terasa - 6.06mp , geamuri foarte mari in toate camerele, vedere lateral si iesire pe terasa cu vedere pe spate. Se poate imparti si in 3 camere avand suprafata mare pe living si dormitor. Apartamentul este pozitionat pe spate retras, cu iesire pe terasa din dormitor, baie cu aerisire naturala, se vinde cu mobilier de bucatarie si baie. Aer conditionat in fiecare camera. Bucatarie noua complet mobilata si utila, lux, mobilier baie nou, parchet 14mm nou. Centrala proprie de aprtament, este renovat in totalitate cu finisaje bune, parchet si bucatarie noua, plus mobilier baie. Toate corpurile de iluminat sunt noi, schimbate recent. Utilat : Chiuveta Granit, plita, cuptor, masina de spalat, electrocasnice noi.Apartamentul este este compus din living cu iesire pe terasa, bucatarie deschisa cu iesire pe terasa, dormitor, baie.

Apartamentul beneficiaza de finisaje de calitate, aer conditionat, masina de spalat rufe, cuptor electric, smart TV, etc.

Mobila apartament de buna calitate inclusiv bucataria, finisaje premium, tamplarie 6 camere, geamuri tripan, rulouri la fiecare geam. Optional se poate achizitiona si un loc de parcare subteran .

Localizare

Informații utile

Zona Domenii
Nr. dormitoare 1
Baie 1
Nr. balcoane 1
Parcare 1
Tip proprietate Apartament
Camere 2
An construcție 2014
Etaj 2/P+3
Suprafața utilă 57.71 mp
Finisaje/Utilităţi
Finisaje: gresie, Faianta, Dotari: aer conditionat, Lift, Usa metalica
Info imobil
Stil mobilier: modern, Stare mobilier: buna, Stare interior: curat, Bucatarie: modern mobilata, Complet echipata, Compartimentare: decomandat, Stare imobil: buna, Acces: acces stradal, Vedere: vedere mixta
Vecinătăţi
magazine, piata, gradinita, scoala, transport public, parc
Alte suprafețe
STU - SUPRAFAȚA TOTALĂ UTILĂ: 64.7 mp,SUPRAFAȚĂ TERASE/BALCOANE: 7.16 mp
Ultima actualizare: 19 July 2023
Ești interesat?