Apartamente de vanzare in RAMNICU VALCEA Valcea

Cauți anunturi imobiliare de Apartamente de vanzare in RAMNICU VALCEA Valcea? Vanzari apartamente in RAMNICU VALCEA Valcea . Vezi pe imopedia cele mai bune anunțuri de Apartamente de vanzare in RAMNICU VALCEA Valcea . Vezi si in RAMNICU VALCEA Valcea Pentru alte judete vezi si Arges, Dolj, Gorj, Olt

Cat costa un apartament in RAMNICU VALCEA, Valcea?

Pretul unui apartament in RAMNICU VALCEA, Valcea costa in medie 68.000 Euro.

La ce sa fii atent cand cumperi un apartament intr-un ansamblu rezidential nou in Valcea?

Inainte de a cumpara un imobil nou intr-un ansamblu rezidential fii atent la: certificat de urbanism, autorizatie de constructie, cartea tehnica a imobilului, clauzele din contractul de vanzare-cumparare, termenul de finalizare, istoricul dezvoltatorului, accesibilitatea si facilitatile din proiect, materialele folosite, schita imobilului, orientarea apartamentului, zona in care este amplasat proiectul.

Care sunt actele care imi trebuiesc la cumpararea unui apartament?

Actele care trebuiesc pentru cumpararea unui apartament sunt: acte identitate vanzatori, acte proprietate bun imobil, documentatia cadastrala si incheierea de intabulare, certificat fiscal al imobilului din care sa reiasa ca este cu taxele la zi, in cazul apartamentelor aveti nevoie si de adeverința eliberata de asociația de proprietari din care sa reiasa situatia datoriilor fata de asocietie + ultima chitanta privind plata la zi a utilităților aferente imobilului.