Ținutul Bucovinei este destinația perfectă de vacanță pentru oricine caută o îmbinare spectaculoasă între natură, tradiții, delicii culinare și gazde primitoare. Pachetul este însă cu atât mai atrăgător cu cât include o ofertă specială. Pensiunea Perla Bucovinei a pregătit o promoție dedicată vizitatorilor Bucovinei: zile gratuite de vacanță. Astfel, pentru patru nopți de ședere se plătesc doar trei, iar pentru cinci nopți se achită numai patru.

35384-pensiunea_2.jpgPensiunea Perla Bucovinei are o propunere de nerefuzat, pentru turiștii care sosesc în Bucovina: o invitație departe de agitația orașului, într-un loc relaxant, la munte, într-un cadru natural deosebit care doar în Voroneț se poate găsi și într-o ambianță elegantă și  de bun gust. Iar pentru ca nimic să nu umbrească bucuria turiștilor, Pensiunea Perla Bucovinei a pregătit un pachet special de cazare: la trei nopți achitate, a patra este gratis. Similar, la patru nopți achitate, a cincea este cadou din partea pensiunii.

Prețul unei camere este de 120 ron/cameră/noapte, de duminică pâna joi. Opțional, pentru regimul de pensiune completa, se achită  80 lei/ persoană/zi sau se poate servi în regim "a la carte", au declarat oficialii Pensiunii Perla Bucovinei.

Oferta este valabilă pentru sfârșitul acestui an și începutul anului viitor

Oferta este valabilă în perioada  20.09 - 20.12.2014 și reîncepe din 10.01.2015 până în 30.03.2015. Aceasta este valabilă doar de duminica până joi, în limita locurilor disponibile. În cazul zilelor de vineri și sâmbătă, prețul unei camere este de 130 ron/cameră/noapte. Din momentul cazării, posibilitățile de petrecere a timpului sunt nenumărate și potrivite pentru orice gusturi. Iar lista beneficiilor continuă.

Cei care aleg Pensiunea Perla Bucovinei se pot relaxa în cel mai nou și modern Parc de Agrement - Ariniș, unde oaspeții  noștri beneficiază de discounturi substanțiale. Aceștia mai pot să schieze pe pârtia Șoimul, pot să se plimbe cu telescaunul, pot folosi piscina acoperită de dimensiuni olimpice sau patinoarul natural care, în perioada caldă, este utilizat pentru role și skateboard. Pentru săniuș, este perfectă chiar și curtea pensiunii, unde se poate juca gratuit și tenis de masă. În momentele de odihnă, pentru cei care doresc să folosească internetul să împărtășească în timp real poveștile de vacanță, accesul la internet wireless este gratuit”, continuă oficialii Pensiunii Perla Bucovinei.

Activitățile de vacanță propuse sunt potrivite pentru toate vârstele și toate preferințele

Iar dacă activitățile enumerate deja nu sunt suficiente, atunci în zonă se mai găsesc cinci terenuri de sport: tenis de câmp cu nocturnă, fotbal, volei, handbal și baschet. Se mai pot face plimbări cu bicicleta, paintball sau tir cu arcul. Cât despre atracțiile regiunii, acestea sunt deja de notorietate.

Se pot vizita mânăstirile cu frescă exterioară: Voroneț, Mânăstirea Humorului, Moldovița, Sucevița, Putna, Arbore, Dragomirna, Rasca, Slatina, Pătrăuți etc. La Moldovița se fac plimbări cu mocănița și mai peste tot se fac plimbări cu trăsura. Se poate vizita și Cetatea de Scaun a Sucevei și Muzeul Satului Bucovinean, precum și Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina, aflat în Gura Humorului. Există Muzeul ouălor încondeiate de la Moldovița”, continuă oficialii pensiunii.

Se pot face drumeții pe trasee de Trekking cu ghid specializat pe obcinile din împrejurimi, iar rezervațiile naturale Piatra Pinului și Piatra Șoimului, situate pe malul drept al râului Moldovei, sunt o destinație care poate tăia răsuflarea. Pârtia de schi Șoimul, din Gura Humorului, are un grad de dificultate mediu-dificil, o mașină de bătut zăpada și telescaun pe o lungime de 1.330 metri. La baza pârtiei se află o parcare cu 360 de locuri pentru autoturisme și zece locuri pentru autocare. Capacitatea de utilizare a pârtiei de schi “Șoimul” este crescută de utilizarea a cinci tunuri de zăpadă amplasate pe pârtie. Tot traseul pârtiei beneficiază de instalație nocturnă de iluminat cu stâlpi cu câte două reflectoare a câte 400W fiecare.

Vezi aici oferte speciale la cazarea in pensiunea  Perla Bucuvinei din Voronet

CITEȘTE ȘI:

11 octombrie 2014