15 septembrie Teatrul de Operetă - Ion Dacian

Participarea la The Art of Real Estate este un „must” pentru oricine iubește imobiliarele, din toate punctele de vedere. The Art of Real Estate e primul eveniment imobiliar din Romania de asemenea anvergură, reunind la București o numeroasă delegație din partea NAR (National Association of Realtors), împreună cu președinții acesteia și numeroși oameni de afaceri.

E dovada că, în sfârșit, românii au început să înțeleagă că imobiliarele nu sunt o glumă, o îndeletnicire pentru perioada dintre două joburi serioase, ci un domeniu complex, conectat cu multe alte domenii.

Agenții imobiliari, Realtorii sunt tot mai preocupați de cariera lor. Investesc în educația lor, ca să livreze servicii de calitate. Să ridice imobiliarele la rang de artă. Să nu bâjbâie atunci când intră în lungul proces al unei tranzacții, pentru că în acel moment ei sunt exponenții unei bresle.

Dacă încă nu ești hotărât, îți sugerăm câteva motive pentru care trebuie să fii acolo.

Networking

The Art of Real Estate îți oferă ocazia de a interacționa cu experți ai industriei și îți deschide calea către noi oportunități de business.

Dacă ești în căutarea unei metode puternice de a crea relații de afaceri relevante, în cadrul evenimentului poți profita de avantajul de a te afla față în față cu cei mai buni profesioniști, experți și lideri de top ai industriei din diverse zone geografice, piețe și nișe.

Pe de altă parte, participarea la o conferință imobiliară îți permite să combini munca și distracția. Să întâlnești oameni care să te inspire, să faceți schimb de experiență, să obții informații și unelte de lucru noi, să te conectezi cu alți proprietari de afaceri și să te bucuri de orele de cocktail și socializare.

Educație

Conferința este o excelentă oportunitate de a învăța lucruri noi, care te vor ajuta în activitatea zilnică pentru a lua decizii inspirate, eficiente și de succes.

The Art of Real Estate e revelația momentului, locul în care îi poți întâlni și cunoaște pe specialiștii despre care doar ai citit sau pe care i-ai văzut la televizor sau pe internet.

Este evenimentul despre care se va vorbi mult timp de acum încolo. Exact așa cum s-a întâmplat atunci când au ținut cursuri sau discursuri Tony Macaluso sau Christian Novotny.

Greii imobiliarelor vin la București și nu ai nicio scuză să ratezi întâlnirea asta dacă activezi sau vrei să activezi în industrie. Dacă ești interesat de ceea ce se întâmplă în piața imobiliară și vrei să înțelegi dedesubturile, The Art of Real Estate is the place to be.

Și uite așa, îți iei doza de inspirație și motivație. Pentru că vei fi expus la idei noi și la o varietate largă de instrumente pe care le poți utiliza apoi cu succes în activitatea ta.

Tehnologie. Tendințe

Dincolo de clișee, un om informat este un om de succes, iar cunoașterea și utilizarea celor mai noi informații, tendințe și tehnologii pot face diferența dintre succes și faliment.

Piața imobiliară este în continuă schimbare, iar pentru a face performanță în acest domeniu trebuie să îți actualizezi permanent informațiile.

The Art of Real Estate îți aduce cele mai recente informații și tehnologii, pe care le poți aplica ulterior pentru a-ți crește business-ul.

Totodată, este o provocare, un eveniment care te scoate din zona de confort și îți oferă o viziune de ansamblu a ceea ce reprezintă această industrie.

Vizibilitate & rezultate

Participarea la un asemenea eveniment te faci vizibil. În plus, este o oportunitate fantastică pentru reînnoirea contactelor. Ține minte:  nu e suficient să îți dorești să reușești. Contează să și acționezi pentru a-ți atinge obiectivele.

Cunoștințele dobândite în cadrul evenimentului vor fi aplicate în activitatea ta având drept rezultat clienți mai mulțumiți. La rândul lor, aceștia îți vor genera mai mult business, iar toată lumea va avea de câștigat.

Cum poți face schimbarea?

Cei mai mulţi dintre noi se tem de schimbare. Este firesc. Acest lucru se întâmplă tocmai pentru că, de obicei, schimbarea vine din exterior şi nu suntem pregătiţi.

Tot ce putem face este să nu privim schimbarea ca pe o amenințare, ci ca pe un lucru benefic.

The Art of Real Estate poate fi un nou început. E intrarea în lumea imobiliară mai bună, despre care am tot auzit. E șansa aceea, poate „once in a lifetime”, care îți oferă noi perspective de dezvoltare personală și profesională.

Cui se adresează The Art of Real Estate

The Art of Real Estate este pentru agenți, pentru proprietarii de agenții, pentru dezvoltatori, pentru specialiștii din domenii conexe, dar și pentru oricine vrea un „sneak peek„ în industria asta fabuloasă.

Da, ați citit bine. Fa-bu-loa-să! Pentru că, acolo unde a performat business-ul acesta, brokerii imobiliari sunt o elită. Sunt oameni respectați, apreciați, care își fac munca așa cum scrie în manual și care câștigă al naibii de bine. Ceea ce se întâmplă deja și în România, deocamdată la o scară destul de mică. Însă lucrurile avansează rapid, pe măsură ce oamenii înțeleg avantajele unui sistem care funcționează de sute de ani.

Ei bine, dacă mai aveați nevoie de încă un motiv pentru a cumpăra bilete ASAP, The Art of Real Estate este un eveniment marca APAIR și Imopedia.ro. Adică două dintre entitățile ce au scris istorie prin contribuția lor la EDUCAREA și RECUNOAȘTEREA agentului imobiliar în piață.

Despre eveniment

DATA: 15 septembrie, începând cu ora 9:00

LOCAȚIA: Teatrul Național de Operetă - Ion Dacian

ORGANIZATORI: APAIR și IMOPEDIA.ro, CU SPRIJINUL: MLS.ro și NAR

REZERVĂRI: www.TheArtOfRealEstate.ro

Mai citește și:

Activezi în industria imobiliară? Rezervă-ți locul la evenimentul imobiliar al anului!

The Art of Real Estate - primul eveniment de anvergură marca APAIR și IMOPEDIA.ro

8 August 2022