15 Septembrie Teatrul de Operetă - Ion Dacian, București

Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România (APAIR) și IMOPEDIA.RO vă prezintă The Art of Real Estate, unul dintre cele mai importante evenimente imobiliare organizate vreodată în România.

Prestigiul evenimentului este cu atât mai mare cu cât, la conferință, va participa o delegație numeroasă din partea National Association of REALTORS® - NAR. Este vorba despre Presedinții NAR 2023 și 2024, membri din Leadershipul NAR, delegați ai Asociațiilor Partenere NAR din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, dar și un număr mare de oameni de afaceri din Industria Imobiliară.

APAIR

„Anul acesta, APAIR și Imopedia oferă agenților imobiliari din România un eveniment premium cu sprijinul National Association of REALTORS, SUA si MLS.ro. Este ocazia ideală să cunoaștem profesioniști din toata lumea și să petrecem împreună o zi activă, cu speakeri de excepție și multe surprize”

Dan NEGULESCU, membru fondator APAIR și Ambasador Global NAR.

Pentru APAIR, The Art of Real Estate este ocazia ideală de a transmite în piață cât mai mult din experiența oamenilor de succes, fie că vorbim despre cei din imobiliare (locali / internaționali), cât și din afara breslei.

APAIR a fost înființată în anul 2009 și este „copilul mai mic” al NAR, cunoscută ca cea mai mare asociație profesională de profil din lume. De altfel, pentru NAR, APAIR este exemplul de succes, primul în lume, în ceea ce înseamnă implementarea valorilor NAR.

„APAIR este cel mai bun exemplu al perseverenței. Dacă la început Asociația era formată dintr-o mână de oameni hotărâți să schimbe lumea imobiliară, acum suntem deja câteva sute, iar numărul Realtorilor din România crește zi de zi și odată cu el, calitatea serviciilor către clienții finali.

Mihăiță MOLDOVAN, președinte APAIR.

APAIR functionează pe modelul NAR, iar pilonii principali sunt Codul Etic, Educația continuă și MLS.

Codul Etic este cel aplicat și în SUA, de mai bine de 100 de ani.

Educația este bazată pe aplicarea Reprezentării Exclusive ca unică metodă de lucru. Cursurile puse la dispoziția tuturor agenților imobiliari sunt fie concepute de membrii APAIR, fie sub licența NAR, iar aici un rol important l-a avut Super-Zola Szerecsesz, chiar unul dintre speakerii de la The Art Of Real Estate!

MLS (Multiple Listing System) este pilonul de business al APAIR. De altfel, Asociația reglementează sistemul MLS.ro, care funcționează 100% pe modelul NAR.

IMOPEDIA.ro

Implicarea IMOPEDIA.ro în ceea ce înseamnă formarea, închegarea și educarea breslei imobiliare este deja o tradiție. Unul dintre modurile în care IMOPEDIA.RO a ales să facă aceste lucruri este organizarea unor evenimente specifice, sub egida ZAI (Ziua Agentului Imobiliar). Primul astfel de eveniment a avut loc în 2010, iar de atunci s-au schimbat foarte multe lucruri în această industrie și IMOPEDIA.ro a găsit mereu resurse și inspirație pentru a se reinventa și pentru a sprijini profesioniștii din piața imobiliară.

Anul acesta, ZAI primește o nouă dimensiune și lasă loc unui eveniment cum nu s-a mai pomenit vreodată în România. The Art of Real Estate este un vis devenit realitate, datorită implicării puternice a APAIR, NAR și MLS.ro.

IMOPEDIA.ro pregătește pentru eveniment câteva surprize dedicate agenților imobiliari, pe care le va oferi în premieră celor prezenți la conferință.

„Credem în valorile APAIR/NAR/MLS.ro și considerăm că evoluția breslei imobiliare trebuie sprijinită atât prin instrumente IT, cât și prin facilitarea accesului la informația valoroasă. Orice agent are propriul traseu al evoluției sale profesionale, iar rolul nostru, declarat încă din anul 2000, a fost acela de a identifica soluțiile din piață și de a-i ajuta pe agenți să găsească răspunsuri la întrebările firești ale procesului de evoluție 

Răzvan MUNTEAN, CEO - IMOPEDIA.RO.

APAIR și IMOPEDIA.RO înseamnă profesioniști care luptă de niște zeci de ani deja pentru a schimba mentalitatea românilor cu privire la agenții imobiliari, dar și pentru a contribui la evoluția profesională a agenților imobiliari.

Despre eveniment

Te așteptăm la The Art of Real Estate să vezi cu ochii tăi ultimele noutăți și să-i cunoști pe cei care au ridicat imobiliarele la rang de artă.

DATA: 15 septembrie, începând cu ora 9:00

LOCAȚIA: Teatrul Național de Operetă - Ion Dacian

ORGANIZATORI: APAIR și IMOPEDIA.ro, CU SPRIJINUL: MLS.ro și NAR

REZERVĂRI: www.TheArtOfRealEstate.ro

Mai citește și:

Activezi în industria imobiliară? Rezervă-ți locul la evenimentul imobiliar al anului!

Tu de ce ar trebui să participi la The Art of Real Estate?

9 August 2022