18374-logo.png  Aceasta este propunerea companiei imobiliare PREMIER pentru Targul Project Expoce-si va deschide portile in data de 20 mai la Palatul Copiilor.

 

   Dupa 17 ani de activitate exclusiva  pe zona de sud a Capitalei si a judetului ilfov, PREMIER este in masura sa  prezinte  clientilor si partenerilor sai tot ce este reprezentativ, tot ce este de vanzare, tot ce merita cumparat, tot ce merita atentie, tot ce poate oferi mai bun aceasta zona.

   Pentru  orice tip de cumparator, dar si pentru nehoratati, pentru investitori, pentru oportunisti, pentru dezvoltatori, compania  PREMIER vine in intampinare cu o selectie de aproximativ 500 de proprietati structurate pe categoriile clasice, apartamente, case-vile, terenuri si spatii comerciale, toate avand si subcategoriile aferente, intr-o prezentare UNICA,  de exceptie.

   Fiecare oferta a primit importanta cuvenita, fiecare zona este reflectata corespunzator,cu tot ce are ea mai bun  de oferit. Indiferent ca vorbim de sectorul 4, Berceni , Oltenitei, Tineretului, Vacaresti, Unirii sau Metalurgiei, Brancoveanu, Aparatorii Patriei si Giurgiului pe de o parte, sau Popesti-Leordeni,  comuna Berceni, Vidra, centura de sud sau Frumusani pe de alta, mesajul  este acelasi:

    “ESTE MOMENTUL CEL MAI BUN  SA CUMPERI!”

    Va incerca sa va convinga de acest fapt ECHIPA PREMIER, cea care confirma deviza: “cand zici ZONA DE SUD… zici PREMIER”.

De la garsoniere cu preturi de 26.000 euro pana la apartamente de 4 camere avand suprafata de 140 mp ce se vand la pretul de 96.000 euro, de la loturi de teren dispunand de toate utilitatile  pentru constructia de case,  avand preturi de 12.500  euro / lot, pana la vile complet finisate ce se vand la suma de 79.000 euro, toate acestea se gasesc in paleta de oferte pregatita pentru aceste eveniment de catre consilierii companiei PREMIER. Si surprizele nu se opresc, cu siguranta , aici…

Vor fi prezentate  la acest targ si proiectele avute in vedere de companie pentru sfarsitul anului 2011, cu vedeta sa incontestabila : “apartament de 2 camere la 30.000 euro”! FITI CU OCHII PE NOI!

17 May 2011