Dezvoltatorul imobiliar GTC va dezvolta singur centrul comercial Galleria din Galaţi, în condiţiile în care a preluat în urmă cu două luni restul de 15% din participaţia la proiect deţinută de compania italiană Cefin Holding, informează Mediafax.

19435-139138maxim.jpgCentrul comercial ar urma să aibă o suprafaţă închiriabilă de 28.500 metri pătraţi şi să fie livrat în 2012, potrivit datelor publicate pe site-ul dezvoltatorului. GTC şi-a crescut anul trecut participaţia la compania care va dezvolta centrul comercial de la 63,6% la 85%, iar la sfârşitul lunii aprilie a preluat şi restul părţilor sociale.

Dezvoltatorul este cunoscut pe plan local pentru dezvoltarea şi vânzarea clădirilor de birouri America House şi Europe House, din zona Piaţa Victoriei. GTC a mai dezvoltat în România complexul rezidenţial Rose Garden din cartierul Colentina. Compania a mai dezvoltat trei centre comerciale Galleria la Suceava, Buzău şi Piatra Neamţ şi are în curs de construcţie un al patrulea proiect la Arad.


Sursa

24 June 2011