Târgul Național Imobiliar își deschide porține vineri, 25 septembrie, ora 10.00, la Palatul Parlamentului – Sala Unirea. TNI este cunoscut drept singurul eveniment imobiliar complet, deoarece reunește oferte din întreaga piață imobiliară și domeniile conexe. Vizitatorii expoziției pot face achiziții din patru categorii de oferte: low cost, smart deal, business și premium. La eveniment vor participa 120 de companii expozante, care scot la vânzare 30.000 de unități locative în valoare totală de 150 de milioane de euro. Acestea sunt completate de servicii precum consultanță financiară gratuită, buy-back imobiliar și conferințe pe tema cinstrucțiilor verzi.

38232-tni.jpgPortofoliul TNI este variat, cuprinzând oferte de locuințe noi și vechi, spații comerciale, terenuri din București, Ilfov, litoral, Valea Prahovei, dar și celelalte zone ale țării. Cele 30.000 de unități scoase la vânzare în cadrul TNI, în perioada 25-27 septembrie, beneficiază de oferte speciale și reduceri de preț.

Pe durata celor trei zile de eveniment, vizitatorii TNI au acces la oferte speciale: discounturi în bani, reducerea avansului necesar rezervării, posibilitatea de a plăti în rate direct la dezvoltator, locuri de parcare cadou, vouchere de mobilier în valoare de 2.000 EURO și posibilitatea de a da la schimb locuința veche pentru o locuință nouă plus diferența în bani ce poate fi achitată cash sau cu orice tip de credit: imobiliar, ipotecar sau Prima Casă”, explică organizatorii TNI.

Cel mai ieftin apartament din cadrul TNI are un preț de 17.500 euro

Prețul minim pentru o proprietate ofertata în cadrul evenimentului este de 4.000 de euro. Este vorba despre un teren intravilan de 780 mp situat în Breaza. La polul opus, prețul maxim din cadrul târgului este 8.4 milioane de euro, solicitat pentru un teren de 65.000 mp din Bușteni, zona Piatra Arsă. În privința imobilelor, cel mai mic preț din oferta TNI este de 17.500 euro, pentru o garsoniera de 25 de mp utili, situată în sectorul 4 al Capitalei, și urcă până la 247.605 euro, în cazul unui apartament de cinci camere și 142 mp utili, situat în Vitan.

„La ediția de toamnă a Târgului Național Imobiliar, orice client poate deveni proprietar, deoarece evenimentul reunește oferte pentru toate buzunarele. Tinerii și clienții care au un buget relativ restrans au la îndemână ofertele LOW COST, pentru locuințe situate la periferia capitalei, dar în același timp aproape de mijloacele de transport în comun. Persoanelor pentru care raportul calitate-preț primează în alegerea casei mult visate li se potrivesc SMART DEAL-urile: imobile la prețuri corecte, ce reduse suplimentar pe durata expoziției. Segmentul ofertelor BUSINESS este atrăgător pentru clienții care au deja o locuință, dar vor să investească într-un teren, o casă de vacanță sau alte oportunități. Categoria PREMIUM include ofertele imobiliare de lux, care au revenit în atenția cumpărătorilor cu potențial, în ultima perioadă” declară Cristina Bercea, PR Manager Targul National Imobiliar TNI.

IMOPEDIA.ro oferă vouchere de 20%, pentru materiale de construcții destinate amenajărilor și finisărilor interioare

IMOPEDIA.ro deține un stand central în cadrul târgului, iar vizitatorii acestuia vor primi cadou vouchere de cumpărături, cu discounturi de 20% la produsele Bella Casa – un important comerciant din domeniul materialelor de construcții pentru amenajari și finisaje interioare. Cu ocazia TNI, compania va lansa proiectul imobiliar Bella Casa Residence, în cadrul standului numărul 1.

IMOPEDIA.ro este principalul partener al Târgului Național Imobiliar de aproape un deceniu, la fiecare ediție a TNI prezentând informații esențiale din piața imobiliară. Concept de succes marca IMOPEDIA.ro, „Harta Proprietăților care conteză” va reuni cele mai bune oferte imobiliare ale momentului, din București și împrejurimi. La standul numărul 1, vizitatorii vor regăsi sute de proprietăți noi și vechi, din toate cartierele, cu prețuri negociate special pentru perioada târgului”, explică Răzvan Muntean, general manager IMOPEDIA.ro.

La Pavilionul Green Homes din cadrul TNI, vizitatorii vor afla cum pot finanța responsabil locuința, precum și cum pot avea costuri de întreținere mai mici, reparații rare și un mediu sănătos pentru locatari. Vizitatorii pavilionului vor afla cum că un preț mai mic pe metru pătrat poate să însemne costuri mai mari pentru  încălzire și racire, întreținere intensivă, renovări mai frecvente și o valoare mai mică pe termen lung. Avînd în vedere faptul că nevoia de locuințe se transformă în cerere doar în prezența finanțării, TNI este singurul

eveniment imobiliar la care participă cele mai active instituții financiar-bancare: BCR, BRD- GSG și Bancpost. Informații complete despre eveniment se pot găsi accesând www.targulnationalimobiliar.ro.

CITEȘTE ȘI: