15 Septembrie Teatrul de Operetă - Ion Dacian, București

Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” va fi, pe 15 septembrie, gazda celui mai important eveniment imobiliar organizat vreodată în România: The Art of Real Estate.

Scena Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” este, fără doar și poate, locul ideal pentru conferința care va aduna mai bine de 400 de profesioniști din industria imobiliară. Și asta pentru că drumul acestui teatru și acestui gen muzical seamănă mult cu traseul specialiștilor din domeniul imobiliar.

Astfel, la început, a fost vodevilul. Au urmat așa numitele opere comice. Și apoi a venit opereta. După unii muzicologi, momentul nașterii operetei românești este considerat a fi anul 1848. Atunci, lucrarea „Baba Hârca”, de Alexandru Flechtenmacher, un vodevil cu o  latură muzicală neobișnuit de dezvoltată, s-a bucurat de mare succes. Prima operetă românească a fost „Crai Nou”, scrisă de Ciprian Porumbescu, în anul 1882.

În imobiliare, a fost întâi intermedierea. Au urmat tentative de adaptare a modelelor de succes in SUA, însă fără succes. Din 2006, a ajuns și în România conceptul de Reprezentare exclusivă, iar imobiliarele au intrat într-o nouă eră. Romania a fost prima țară din Europa ce a preluat modelul NAR, bazându-se pe trei mai piloni: cod etic, educație continuă și MLS (prin MLS.ro). Ca încununare a acestui efort, Dan Negulescu, Ambasadorul Global NAR pentru Europa de Est, a devenit și primul Realtor din Europa, desemnat "International REALTOR of the Year"! Asta de curând, în 2019.

The Art of Real Estate este despre business-uri imobiliare făcute cu cap. Despre tehnici ridicate la rang de artă. Despre inovație și succes. Despre oameni și poveștile lor. Pe 15 septembrie, „greii” imobiliarelor vin la București, pe scena primei clădiri pentru spectacole cu profil muzical construită în România după 1989 - Teatrul de Operetă și Musical „Ion Dacian”.

Despre eveniment

Te așteptăm la The Art of Real Estate să vezi cu ochii tăi ultimele noutăți și să-i cunoști pe cei care au ridicat imobiliarele la rang de artă.

DATA: 15 septembrie, începând cu ora 9:00

LOCAȚIA: Teatrul Național de Operetă - Ion Dacian

ORGANIZATORI: APAIR și IMOPEDIA.ro, CU SPRIJINUL: MLS.ro și NAR

REZERVĂRI: www.TheArtOfRealEstate.ro

Mai citește și:

Activezi în industria imobiliară? Rezervă-ți locul la evenimentul imobiliar al anului!

Tu de ce ar trebui să participi la The Art of Real Estate?

18 august 2022