The Grand Offices a închiriat companiei Teva Pharmaceuticals etajul nouă al complexului, spaţiu în amenajarea căruia proprietarul a investit aproximativ 200.000 de euro.

26423-the-grand.jpgCel mai mare producător de medicamente generice la nivel mondial a devenit, astfel, cel mai nou chiriaş din The Grand Offices şi se alătură unor clienţi de talie internaţională precum Bombardier, Strabag, EPS Corporation, Thermomax, Superlit, Transenergo, Teaha Management Consulting, Fidexpert etc.

Totodata, din cei 12.000 mp de spaţii de birouri The Grand Offices, aflate sub directoratul general al austriacului Gregor Aufhauser (The Grand), mai sunt disponibili doar 70 mp, ceea ce inseamna un grad de ocupare de aproape 100%.

The Grand Offices este parte din complexul multifuncţional de lux The Grand, la care se adaugă cel mai titrat nume de pe piaţa hotelieră autohtonă, JW Marriott, clubul de sănătate WorldClass Health Academy, cazinoul The Grand, galeria comercială The Grand Avenue care găzduieşte cele mai renumite branduri din industria de lux mondială, alături de restaurante, bănci şi o parcare de peste 520 de locuri.

THE GRAND, cel mai mare complex multifuncţional de lux din România, cu o suprafaţă de 85.000 mp distribuită pe 13 niveluri, deţine:

• birouri cu facilităţi de ultimă generaţie – The Grand Offices;
• zona unică de shopping The Grand Avenue, care pune la dispoziţie magazine de mare rafinament, facilităţi bancare, restaurante, cafenele, bijuterii, divertisment, etc.
• hotel de 5 stele JW Marriott Bucharest Grand Hotel cu 402 camere, 3 restaurante speciale, cafenea, două săli de evenimente, facilităţi extinse pentru conferinţe, toate la un standard internaţional de înaltă clasă;
• Clubul de Sănătate World Class cu saloane de înfrumuseţare;
• The Grand Parking cu 92 locuri securizate în subteran şi 433 la suprafaţă.

 

Sursa

20 September 2012