4829 vizitatori

După trei zile intense, duminică, 8 mai s-a încheiat a 32-a ediție a Târgului Național Imobiliar TNI. A fost primul târg imobiliar după ridicarea tuturor restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19, iar profesioniștii în imobiliare s-au arătat foarte bucuroși să participe din nou fizic, face to face la evenimentul de referință al pieței.

Prezența la TNI a reprezentat pentru participanți o ocazie specială în care s-au lansat proiecte noi, s-a făcut networking, s-au realizat parteneriate, s-au restabilit trendurile pieței de profil și s-au semnat precontracte încă din prima zi de târg. Adevăratele rezultatele apar în perioada imediat următoare, după ce expozanții vor invita la vizionări potențialii clienți pe care i-au cunoscut pe durata târgului imobiliar.

Concret au fost 4829 de vizitatori contorizați după QR codurile scanate la intrare cu aplicația TNI și invitații, iar cele mai căutate tipuri de imobile în București au fost apartamentele cu 2,3 camere și vilele de la periferia orașului. În țară au fost la mare căutare apartamentele de pe litoral, în prima linie la Marea Neagră și de asemenea oportunitățile de investiții în Dubai s-au dovedit a fi foarte atractive pentru vizitatorii Târgului Național Imobiliar.Evenimentul imobiliar tocmai încheiat este cel mai bun din ultimii 5 ani și în ciuda actualei conjuncturi geopolitice, în piața imobiliară se înregistrează tranzacții, iar nivelul cererii de locuințe se menține ridicat. Cel mai bun feed back pe care noi, ca și organizatori, îl avem este ca expozanții au fost mulțumiți de participarea la eveniment și s-au înscris deja la următoarea ediție TNI, ce va avea loc în această toamnă

declară Cristina Bercea, PR Manager al Târgului Național Imobiliar.

12 May 2022