15 septembrie Teatrul de Operetă - Ion Dacian

Zola Szerencses sau SuperZola, așa cum l-au numit, pe bună dreptate, agenții români, a fost, fără nicio exagerare, deschizător de drumuri pentru profesioniștii din industria imobiliară din România.

Dacă lucrezi în domeniu și nu l-ai întâlnit încă pe Zola, The Art of Real Estate este șansa ta să-l descoperi pe „magicianul” imobiliarelor.

Zola Szerencses a ajuns pentru prima dată în țara noastră în anul 2015, la invitația APAIR. Atunci, el s-a implicat trup și suflet în toate cursurile internaționale certificate de NAR în România. De altfel, din 2015, Super Zola a predat, în mod repetat, cursurile ABR, SRS, RENE CRETS.

În 2020, APAIR l-a invitat pe Zola să țină un Curs de Leadership, care explică valorile și responsabilitățile tuturor voluntarilor implicați în Asociație. Mai mult de atât: cu ajutorul lui SuperZola a fost organizat la București, în premieră în Europa, cursul „Train the Trainer”. Acolo au fost formați traineri acreditați NAR din mai multe țări.

Practic, acolo a început cariera de trainer acreditat NAR pentru David Grigorescu, Ileana Preda, Igor Postovanu și Ana-Maria Istrati.

The Art of Real Estate este visul devenit realitate pentru toți profesioniștii din industria imobiliară din România. Este punctul acela care părea foarte departe atunci când am venit pentru prima dată aici și care, acum, este tangibil. Pentru mine, este o onoare și o responsabilitate să vin din nou într-o țară care înseamnă atât de mult pentru NAR-Global

a punctat Zola Szerencses.

Zola și imobiliarele: rețeta unei relații de succes

Pasiunea lui SuperZola pentru imobiliare a început în jurul vârstei de 25 de ani, când a cumpărat prima sa proprietate în Pennsylvania. Lucrurile s-au cristalizat o dată cu mutarea sa în Orlando, în anul 2000.

Zola Szerencses a descoperit că imobiliarele erau adevărata sa chemare și, de atunci, a construit energic o practică de succes, servind atât clienților locali, cât și internaționali în vânzarea, cumpărarea și investițiile în frumoasa Florida sau peste hotare.

În anul 2015, Zola a început un capitol nou în cariera sa și a devenit trainer.

Zola Szerencses a fost președintele Asociației Agenției Imobiliare Regionale Orlando din 2014 și a fost vicepreședintele districtului 12 al Realtorilor® din Florida în 2015 și este membru al Consiliului de administrație NAR® din 2019. Cu o parte din board-ul asociației, Zola va urca pe scena The Art of Real Estate pentru a transmite, din perspectiva lor, ce soluții avem într-o piață în continuă schimbare.

În 2011, el a devenit președinte al forumului internațional al Consiliului Local al NAR. Un an mai târziu, Zola a fost numit președinte al forumurilor globale ale Realtorilor® din Florida și, ulterior, în funcția de președinte al comitetului pentru afaceri globale din 2014.

În 2016, SuperZola a condus comitetul Global Business Alliance al NAR și a fost coordonatorul regional NAR 2020 pentru Europa Centrală si de de Est. În prezent, el ocupă funcția de președinte al Comitetului pentru alianțe globale REBI și al consiliului de administrație al REBI.

Fost președinte al Consiliului Internațional al ORRA, din 2013, Zola Szerencses a ocupat și funcția de președinte pentru Consiliul consultativ CIPS al NAR. În 2011, el a fost numit agentul imobiliar al anului in Orlando.

Un instructor talentat și energic, Zola este absolvent al Florida Realtors® Instructor Training Institute și a predat numeroase cursuri de certificare și desemnare NAR la nivel local, național și internațional. În prezent este certificat să predea cursurile CIPS, ABR, SRS, C-RETS și GRI.

Despre eveniment

DATA: 15 septembrie, începând cu ora 9:00

LOCAȚIA: Teatrul Național de Operetă - Ion Dacian

ORGANIZATORI: APAIR și IMOPEDIA.ro, CU SPRIJINUL: MLS.ro și NAR

REZERVĂRI: www.TheArtOfRealEstate.ro

Mai citește și:

Activezi în industria imobiliară? Rezervă-ți locul la evenimentul imobiliar al anului!

The Art of Real Estate - primul eveniment de anvergură marca APAIR și IMOPEDIA.ro

24 August 2022